LA PLANTILLA DE SEAT VENÇ LA POR I CLAMA PER LA READMISSIÓ DELS ACOMIADATS. - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

LA PLANTILLA DE SEAT VENÇ LA POR I CLAMA PER LA READMISSIÓ DELS ACOMIADATS.
dijous 7 de febrer de 2008 / Comunicats / Visites: 5658
Menéame

L’aturada d’Ahir és secundada per un nombre important de treballadors/es, sobretot d’entre la plantilla més jove.

Després de l’aturada d’ahir dia 6 de febrer, d’1 hora 40’ en els tres torns de treball, encara que l’empresa reconeix només 190 cotxes, la CGT hem constatat una pèrdua de producció que ronda les 270 unitats. Això representa més del 60% de la producció prevista en el temps d’aturada. A això hem de sumar els inconvenients en matèria de qualitat derivats de la descoordinació generada per la falta de personal en les línies que van treballar.

A pesar de la crida a l’esquirolatge de la majoria sindical, molts dels seus afiliats van secundar l’aturada, reclamant la immediata readmissió dels acomiadats. A pesar de la nostra condició de minoritaris en SEAT, el seguiment de l’aturada de quasi un 50% del personal productiu i el fet d’haver arreplegat 6403 firmes exigint el reingrés, ens confirmen la CGT que la nostra reivindicació d’una entrada immediata de tots i cada un dels 66 companys pendents de reingressar en SEAT està sent recolzada per una plantilla que al mateix temps rebutja l’actitud de deixadesa de la majoria sindical.

Igualment la plantilla rebutja de manera categòrica l’actitud despòtica de la Direcció de l’empresa que avui mateix ha realitzat una trentena de noves contractacions amb personal de l’exterior, aprofundint més en una política injustificable de no haver ingressat a la totalitat dels 371 companys que van optar pel seu reingrés quan en dos anys han ingressat més de 1000 treballadors de nova contractació.

Cal mencionar especialment el suport que la plantilla està demostrant, tant en la mobilització com a nivell econòmic, als tres companys que es troben en vaga de fam indefinida, avui ja en el seu quart dia. La Conselleria de Treball, els firmants de l’ERO i la multinacional SEAT-VW són els únics responsables que unes persones hagin hagut d’optar per una determinació tan greu davant del flagrant incompliment del termini d’ingrés de l’1 de gener del 2008.

També podem informar que dijous que ve dia 14 de febrer, l’empresa donarà treball efectiu a 9 dels 33 nuls que han sigut confirmats davant del Tribunal Suprem després de dos anys de procés jurídic. Amb això, i amb els més de 30 casos d’acomiadament improcedent es demostra que l’ERO 2005 va significar un gran frau i una vergonya en la història de la plantilla de SEAT.

Secció Sindical CGT-SEAT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid