El moment és ara: Llibertat per Öcalan - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

El moment és ara: Llibertat per Öcalan
Comunicat del Secretariat Permanent Confederal
diumenge 11 d'octubre de 2020 / Acció Social / Visites: 159
Menéame

La Confederació General del Treball secunda des dels seus inicis, la Revolució Social de Rojava i Kobane, que ara s’anomena Confederació democràtica del Nord i Est de Síria, inspirada en el Confederalisme Democràtic proposat per Abdullah
Öcalan que defensa, entre altres propostes, l’ecologia, l’emancipació de les dones, l’autegestió i autogovern assembleari.

És per això que ens hem sumat a les successives campanyes per la llibertat de Öcalan, que es troba segrestat per l’Estat Turc des de 1999 en un règim d’extrem aïllament condemnat a cadena perpètua sense possibilitat de revisió ni llibertat condicional.

Durant aquests gairebé 22 anys, Öcalan, avui de 71 anys d’edat, a penes ha pogut rebre visites de la seva família ni tan sols dels seus advocats.

Recordem que Turquia ha demanat l’adhesió a la Unió Europea, el Comitè de la qual per a la Prevenció de la Tortura del Consell d’Europa ja ha admès en un últim informe el 5 d’agost de 2020, que "el sistema d’aïllament en Imrali que s’aplica a Abdullah Öcalan es basa en un règim de tortura", instant el govern turc a concedir a Öcalan més ampli contacte amb l’exterior i menys confinament en solitari.

No podem continuar invisibilitzant aquests fets que han sobrepassat ja dues dècades. CGT es declara de partida anticarcelaria, màximament quan l’Estat Turc reconeix que Öcalan és un pres polític.

És per això que des de CGT, en aquest 10 d’octubre declarat pels Comitès de solidaritat amb el Poble Kurd, en els quals participem, com una jornada de lluita per l’alliberament immediat de Öcalan us animem a participar en aquesta i les successives accions que es posaran en marxa per a exigir al llibertat per a Öcalan. A més de participar en els comitès territorials de suport, fem una crida a sumar-se a la campanya que es posarà en marxa dimarts que ve 13 d’octubre per a exigir a l’Ambaixada de Turquia la llibertat immediata per a Öcalan. Adjuntem informació detallada de l’acció i saludem als diferents comitès de suport que han posat pancartes i s’han concentrat avui enfront de l’Ambaixada.

Si ho desitgeu, també podeu enviar-nos fotografies i vídeos en horitzontal exigint la llibertat de Öcalan, per a difondre’ls durant tot aquest temps que duri la campanya.

El moment és ara!
Llibertat immediata per Öcalan!

Libertad para Öcalan

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Universitats i centres de recerca a la Vaga el proper 21 d’Octubre
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  4. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  7. Vaga d’universitats i centres de recerca en tot l’estat
  8. Presentació de demanda per vulneració de drets fonamentals a la Diputació de Barcelona
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid