La CGT Hospital de Bellvitge s'adhereix a les mobilitzacions de demà, dia de la infermeria - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT Hospital de Bellvitge s’adhereix a les mobilitzacions de demà, dia de la infermeria
Concentracions a davant de l’hospital demà 12 de maig a les 8.30h i 21h a l’entrada principal
dilluns 11 de maig de 2020 / Acció Sindical / Visites: 193
Menéame

Com a treballadores de l’Hospital de Bellvitge i defensores de la sanitat pública, ens volem adherir al manifest de les companyes de l’Hospital Vall Hebron per reivindicar els drets de treballadores en el dia 12 de maig, dia de la infermeria. Nosaltres ho volem fer a la porta principal de l’hospital a les 8.30h i a les 21h.

Degut a la situació de crisis sanitària pel Covid-19 que hem viscut i encara estem visquent a l’hospital, ens hem trobat en situacions de màxima exposició per falta de material sanitari que ens ha portat a treballar al límit.

És per això que, aprofitant el dia internacional de la infermera, volem denunciar la nostra disconformitat en les condicions laborals en les que treballem i reclamar els drets laborals que ens pertoquen com a treballadores d’un sector composat, majoritàriament, per dones.

- Defensem una sanitat 100% pública de qualitat. No a les retallades de la nostra sanitat.
- PCR i serologies per tot el personal amb resultats ràpids per evitar l’exposició innecessària a les nostres famílies. Ja som 47.481 sanitaries en tot el país infectades
- Exigim treballar amb material sanitari i EPI’s de qualitat, que hagin passat les homologacions i els requisits de seguretat. No volem reutilitzar monos ni bates.
- Reivindiquem baixes laborals per les companyes i companys infectats. No es una enfermetat comuna!!
- Exigim l’acompliment immediat de la Llei de prevenció de riscos laborals, que ens garanteix la seguretat de la salut i el principi d’igualtat des d’una perspectiva de gènere.
- Reclamem la revisió del criteri de suspensió del contracte per risc en l’embaràs a partir de les 30-33 setmanes. Volem la prestació per risc d’embaràs a les 20 setmanes. Així com la revisió de la prestació per risc durant la lactància. Som el col.lectiu més sensible, especialment des de l’exposició del Covid-19. No volem la baixa per malaltia comuna, les embarassades no estem malaltes!
- Rebutgem la decisió de la negativa de contractació a les dones que se’ls ha finalitzat el contracte mentre estaven embarassades
- Protestem per la borsa de treball. No ens poden exigir una borsa de treball en la que la treballadora es pagui el seu lloc de treball!!
- Reconeixement del dret als 14 festius anuals per les companyes amb contractes de jornada a temps parcial
- Reclamem el cobrament de les DPO per aquelles treballadores amb contractes menors de 6 mesos. Totes treballem en les mateixes condicions i mereixem una igualtat en el reconeixement de la feina
- Ens obliguen a recuperar els dies de permís per visita mèdica. Tenim dret a aquests dies sense necessitat de torna-ho a l’empresa!
- Exigim la devolució completa de la paga extra del 2013
- Demanem el cobrament dels 15 minuts del solapament horari a totes les unitats de l’hospital
- Recuperació de la jornada de 35h setmanals. Així com demanem que ens tornin els 3 dies de lliure disposició (LA) que ens pertoquen
- Volem la tercera paga per tots els professionals amb diferents tipus de contractes: auxiliar d’infermeria, infermeria, zeladors/es, medicina.
- No acceptem que ens obliguin a agafar el dia de “Formació Covid (IF)” quan l’empresa ens exigeix, si aquesta formació no l’has fet. No ens deixem enganyar!

Totes aquestes peticions les denunciarem a les concentracions del dia 12 de maig a les 8.30h i 21h a l’entrada principal de l’hospital, respectant les mesures preventives (mascaretes i distàncies de seguretat entre nosaltres).
Perquè si no ho denunciem, ens convertim en còmplices!

Document d’adhesió a la convocatòria de concentracions de demà

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. El toc de queda és una mesura absurda, inefectiva i autoritària
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  4. IKEA Valls ’recompensa’ als treballadors durant la pandèmia amb un article 41
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. Valoració d’urgència davant l’anunci del president del govern espanyol d’aturada de les activitats econòmiques no essencials
  7. Quotes afiliació any 2020
  8. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. Exigim la suspensió total del pagament del lloguer

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid