La CGT Lleida presenta denuncia a inspecció de treball contra Ambulàncies EGARA per vulneració de la llibertat sindical - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT Lleida presenta denuncia a inspecció de treball contra Ambulàncies EGARA per vulneració de la llibertat sindical
dimecres 6 de maig de 2020 / Acció Sindical / Visites: 95
Menéame

La secció sindical de CGT de IVEMON AMBULANCIAS EGARA S.L. A LLEIDA ha presentat una denuncia davant inspecció de treball contra l’empresa d’ambulàncies per vulneració de drets fonamentals recollits a l’art. 28.1 de la llibertat sindical i a l’art. 7 de la CE.

La secció sindical es va constituir el passat 1 d’abril i ho va notificar a l’empresa els dies 20 i 23 del mateix mes, negant-se aquesta a reconèixer la secció sindical, fet que considerem una vulnerant drets fonamentals recollits al art. 28.1 de la llibertat sindical i l’art. 7 de la CE. Per aquest motiu el passat dia 29 el Sindicat CGT Lleida va presentar una denunciar davant inspecció de treball.

Correu: Cgt.egaralleida@gmail.com
CGT- Egara-Lleida

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid