Ampans acomiada al company de la secció sindical de CGT - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Ampans acomiada al company de la secció sindical de CGT
L’empresa dóna serveis socials i recollida selectiva a Sant Pedor
dimarts 21 d'abril de 2020 / Acció Sindical / Visites: 253
Menéame

Des de la Secció sindical de CGT a Ampans Medi Ambient volem denunciar públicament la persecució, assetjament i finalment acomiadament del president de la nostra secció, tot i que l’empresa argumenta l’acomiadament amb un expedient disciplinari, el company Toni ha estat acomiadat per clara repressió sindical.

El cas es que cuan la l’empresa ha tingut constància de que l’actual representant de les treballadores dintre de l’empresa (delegat de CCOO) volía dimitir, i que aixó provocaría que el nostre company Toni passaria a ser delegat per haver estat el segon mes votat de la llista a les darreres eleccions sindicals, AMPANS ha decidit tirar pel dret i acomiadar-lo directament per tal d’impedir que passés a ser el nou representant de les treballadores dintre de l’empresa.

Ampans Medi Ambient forma part d’una fundació que ajuda a persones amb discapacitats, rep ajudes públiques i privades, i ven la seva imatge com empresa solidària, però resulta que les seves treballadores son explotades amb els sous mes baixos del sector, amb “triple escala salarial” dintre d’un mateix lloc de treball, amb contractes de ETT’S amb sous irrisoris fomentant així la precarietat laboral, amb clars incompliments en materia de prevenció de riscos, a on les treballadores han de fer cursets de formació sense ser remunerats tal i com marca la llei, amb una maquinària sense manteniment correcte i “molt perillossa” per les treballadores, i tenint en conte que treballem a la via pública aquest perill també ès per a tercers.

Recenment ha renovat el contracte de recollida de cartró, envassos i vidre de la ciutat de Manresa a través d’un concurs a on només es va presentar Ampans, gràcies a les bonificacions que te a la seguretat social per tenir treballadores amb discapacitats pot (i ho fa) rebentar preus i abaratir el cost de la concessió fins al punt que cap empresa es pugui presentar al concurs, tal i com va pasar.

Si es cert que el company Toni ha estat crític amb la mala praxis de l’empresa i així els hi fet saber als comandaments inmediatament superiors, i ho ha fet per responsabilitat amb la seva feina com membre de la secció de CGT dintre de l’empresa , en defensa dels drets de les treballadores i sense deixar de complir estrictament les funcions dintre del seu lloc de treball.

Les acusacions i arguments d’acomidament del company Toni son sencillament FALSES i no acceptarem una altre via que no sigui la READMISSIÓ, en cas contrari AMPANS es trobarà al davant a la nostra organització plantant cara a la seva repressió i explotació no només del nostre company Toni, també de la resta de les treballadores de la FUNDACIÓ AMPANS.

Secció Sindical CGT-Ampans Medi Ambient.
Santpedor 20 d’abril de 2020.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  9. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  10. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid