La CGT de Catalunya prepara una segona adquisició de material mèdic per valor de 42.000 euros - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT de Catalunya prepara una segona adquisició de material mèdic per valor de 42.000 euros
divendres 3 d'abril de 2020 / Acció Social / Visites: 167
Menéame

Fa una setmana la CGT de Catalunya va fer una primera comanda per valor de 16.000€ de mascaretes FFP2 a un proveïdor homologat pel govern xinès.Aquests fons provenien exclusivament de les quotes dels i les afiliades al sindicat. Aquesta comanda s’adreçava a paliar, encara que fos parcialment, la manca de previsió de les administracions que han deixat indefensos i sense EPIs o amb proteccions molt limitades a milers de treballadores i treballadors de la sanitat a Catalunya.

Amb aquesta iniciativa l’objectiu de la CGT de Catalunya és canalitzar la solidaritat del sindicat directament als i les treballadores, al mateix temps que seguim denunciant la irresponsabilitat i falta de previsió del govern de la Generalitat i Ministerio de Sanidad per fer front a les necessitats de la pandèmia.

El mateix dia que vam fer aquesta comanda vam obrir una segona via de finançament per fer una altra adquisició de material, recollint fons provinents de federacions territorials, sindicats sectorials i seccions sindicals de la CGT de Catalunya. Posteriorment ho vam fer públic i ho vam obrir a que qualsevol particular o col·lectiu pogués afegir la seva solidaritat.

A data d’avui tenim 42.000 euros dels quals la gran majoria provenen d’aportacions internes de la CGT de Catalunya. La quantitat total mobilitzada entre les dues comandes és de 58.000 euros.

Actualment ja tenim tancada amb una empresa de Rubí l’adquisició de vestits sanitaris homologats d’alta qualitat, reutilitzables fins a 75 cops, per un valor de 6322€. Seran entregats a hospitals catalans en dues setmanes.

A banda, estem gestionant comandes d’altres tipus de material pels sanitaris i sanitàries de tot Catalunya, segons indicacions de les nostres seccions sindicals al sector de la salut. Es tractarà d’ulleres, vestits impermeables homologats i mascaretes FFP2.

L’activació de la CGT per trobar pels nostres mitjans solucions, a banda de mantenir la forta crítica que mereixen les administracions que no han fet la seva feina amb previsió, forma part del l’ADN del sindicat, basat en la solidaritat i el suport mutu entre treballadores i treballadors. Volem recordar que la CGT de Catalunya ha renunciat a rebre subvencions i que, per aquesta raó, tots aquests recursos provenen de les aportacions de les seves afiliades i afiliats.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. El toc de queda és una mesura absurda, inefectiva i autoritària
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  4. IKEA Valls ’recompensa’ als treballadors durant la pandèmia amb un article 41
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. Valoració d’urgència davant l’anunci del president del govern espanyol d’aturada de les activitats econòmiques no essencials
  7. Quotes afiliació any 2020
  8. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. Exigim la suspensió total del pagament del lloguer

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid