Els treballadors d'Administracions Públiques a casa, JA. - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Els treballadors d’Administracions Públiques a casa, JA.
Per la salut dels usuaris i dels treballadors
divendres 20 de març de 2020 / Acció Sindical / Visites: 214
Menéame

CGT Administració General de l’Estat – AGE
DENUNCIA

Durant aquesta setmana (del 16 al 20 de Març del 2020), la situació al SERVEI PÚBLIC a l’Administració General de l’Estat (AGE) ha seguit sent caòtica, sense implantar mesures que aturin l’expansió de la pandèmia. En els nostres organismes de l’Administració de l’Estat, la més petita de les administracions a Catalunya, la meitat de les autoritats han enviat al seu conjunt de les treballadores a casa a teletreballar i a l’altre meitat, amb atenció presencial a porta tancada (amb caràcter general), se lis ha ordenat anar als seus llocs de treball igualment.

Alguns serveis essencials es realitzen INNECESSÀRIAMENT per les treballadores públiques de manera presencial, reconeixement i tràmit de pensions, subsidis, prestacions de Seguretat (INSS, ISM) i del SEPE, però també alguns en que la seva presencia “és imprescindible” com les funcions que realitzen les treballadores de l’AEAT en les duanes dels ports i aeroports , per a l’accés principalment de les mercaderies i els de las Delegacions i Subdelegacions del Govern en els centres PIF de la mateixa manera que en els ports i aeroports. Qüestió a part és la dedicació d’investigadores i dels seus equips, la majoria precaris i amb pèssimes condicions de treball, que “no necessiten imposició de presencia i horaris”.

Però a l’Administració General de l’Estat també hi ha milers de treballadores amb serveis assignats necessaris els quals a dia d’avui la seva presencia en els centres de treball és totalment prescindible AVUI. S’HAN DE TANCAR aquests CENTRES de treball, treballadores civils del Ministeri de DEFENSA, de les oficines del DNI (des d’on s’ha comunicat que els documents han estat automàticament prorrogats 1 any més), la Tresoreria de la Seguretat Social (TGSS), amb tot automatitzat i les cotitzacions socials aplaçades, etc. Inclòs DESENES d’aquestes persones treballadores han estat obligades a anar als seus llocs de treball ens el que hi ha hagut companyes que han donat positiu en la infecció de Coronavirus i altres estan en quarantena.

S’ha d’enviar a aquests empleats públics a CASA SEVA, a teletreballar o a evitar el risc col·lectiu de que segueixin ocupant els carrers i transports públics, JA!

EXIGIM el tancament immediat d’aquests organismes i centres de treball i que les seves treballadores ES QUEDIN A CASA.

#QuedatACasa
#QuedateEnCasa
Sindicat d’Administració Pública de Barcelona de la CGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Universitats i centres de recerca a la Vaga el proper 21 d’Octubre
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  4. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  7. Vaga d’universitats i centres de recerca en tot l’estat
  8. Presentació de demanda per vulneració de drets fonamentals a la Diputació de Barcelona
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid