Convocatòra roda de premsa Online: La sanitat catalana necessita material de prevenció - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Convocatòra roda de premsa Online: La sanitat catalana necessita material de prevenció
dilluns 16 de març de 2020 / Acció Sindical / Visites: 54
Menéame

Demà dimarts
A les 11:00h
Per youtube: https://youtu.be/xvRrcW8P2QA

Les seccions sindicals de la CGT de Catalunya a la sanitat estem comprovant la manca d’equips de protecció individual en els nostres professionals. És molt important que els i les treballadores de la Sanitat estiguin ben protegides tant per l’alt risc al que es veuen sotmeses com per la imprescindible necessitat social de poder atendre a la població sense haver de caure malalts.

Concretament les àrees amb majors dificultats estan en: personal d’ambulàncies, Serveis d’Atenció Domiciliària, personal sanitari d’hospitals i ambulatoris.Les administracions públiques han de ser molt més agressives per a supervisar tant a empreses externalitzades com per garantir que el material homologat estigui en plena disposició.

Cal fer requises allà on se sàpiga que hi ha mascaretes i bates homologades, cal obligar a empreses químiques a produir els productes d’esterilització que necessita la societat i intervindre els stocks de protecció que tinguin disponibles.

No hi ha cap motiu pel pànic, però sí per exigir a les administracions catalana i de l’estat que deixin de mirar cap a una altra banda i actuin de forma enèrgica i immediata sobre aquestes questions.

A la roda de premsa estaran presents delegats i delegades de la CGT a l’Hospital de Bellvitge, sector d’ambulàncies, serveis d’atenció domiciliària i sanitat per informar i respondre preguntes.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid