Concentració a DHL PARCEL els dies 17 i 18 de desembre de 9 a 16 hores - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Concentració a DHL PARCEL els dies 17 i 18 de desembre de 9 a 16 hores
dimarts 17 de desembre de 2019 / Acció Sindical / Visites: 111
Menéame

DHL PARCEL que travessa actualment un procés de reestructuració comercial a nivell nacional, coacciona a part de la plantilla de CIM VALLÈS a rebaixar-se el salari a la vegada que realitza acomiadaments objectius. Menysprea així, tots els esforços que ha realitzat responsablement la plantilla en aquest últim any, tant econòmica com personalment, en nom de la viabilitat del negoci (renunciar a endarreriments, canvis d’horaris, complements salarials…)

Trenca a més amb els acords signats amb el Comitè d’Empresa en matèria de garantia d’ocupació i d’estabilitat aconseguits en organismes com el Tribunal Laboral de Catalunya.

Treballadors/es amb més de 30 anys d’experiència són acomiadats i tractats amb total indiferència i posteriorment substituïts per personal d’empreses de treball temporal, en una clara maniobra per abaratir costos salarials i destruir ocupació estable i de qualitat.

La classe treballadora subvenciona de nou la mala gestió de les grans multinacionals que operen a la nostra comarca i fan recaure les conseqüències sobre la part més vulnerable de les relacions laborals. És imperatiu derogar la REFORMA LABORAL que permet a les grans corporacions dur a terme aquestes i altres maniobres legals que destrueixen l’ocupació de qualitat.

Concentració a la porta de l’empresa dies 17 i 18 de 9 a 16 hores
Comitè d’Empresa de DHL PARCEL

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid