La secció sindical de la CGT-UDL demana la paralització de les oposicions a la universitat de Lleida - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La secció sindical de la CGT-UDL demana la paralització de les oposicions a la universitat de Lleida
També segueix reclamant l’aplicació immediata de l’estatut del personal investigador en formació (EPIF)
dilluns 2 de desembre de 2019 / Acció Sindical / Visites: 612
Menéame

La recent constituïda secció sindical de la CGT a la Universitat de Lleida (CGT-UdL) ha registrat dos peticions concretes al rector de la UdL, Jaume Puy.

D’una banda ha demanat una reunió urgent per amb el rector Jaume Puy i algun representant dels serveis jurídics de la UdL per abans que se celebri la propera Junta de Govern de la Universitat de Lleida. Des del sindicat volem posar sobre la taula la paralització de les oposicions convocades per al personal PAS de la UdL. Aquesta demanda de paralització de les oposicions es basa en la futura sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) per la directiva 1999/70 CE sobre el frau de llei i l’abús de temporalitat que pateixen milers de treballadors i treballadores de l’administració pública, ja siguin interins funcionaris o personal laboral.

Des del sindicat CGT ens vam reunir amb treballadors i treballadores de la Universitat de Lleida i veiem necessari demanar la paralització de les oposicions a la UdL en la propera Junta de Govern que s’ha de celebrar aquest mes de desembre. Aquesta reivindicació s’emmarca en la lluita dels treballadors i treballadores de l’administració pública de tot l’Estat que demana un procés d’estabilització que no passi per aquests “injustos” concursos d’oposicions. Recorden també que a l’Ajuntament de Lleida, des del mateix sindicat CGT, es va aconseguir paralitzar-les fins que dictés sentència el tribunal europeu.

D’altra banda, la segona petició feta a la UdL, es centra en el que diu l’epígraf 3 de l’article 10 de la Llei Orgànica 11/1985, de 2 d’agost, de Llibertat Sindical en relació al dret de les delegades i delegats sindicals de rebre la mateixa informació que posa l’empresa a l’abast dels Comitès d’Empresa i Juntes de Personal de la UdL, tant del PDI com del PAS, i reclama la informació que actualment l’Empresa està obligada a remetre a Comitès i Juntes com a conseqüència del requeriment d’Inspecció de Treball del 4-II-2014 referit a l’expedient 8/0028898/13.

Finalment, recordem insistir a la UdL, que compleixi la pròrroga del 4rt any de contracte dels doctorands i doctorandes, tal com estableix l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF), reivindicació que porten reclamant des de fa temps de la mà del Col·lectiu de Doctorands en Lluita

Secció Sindical CGT-UdL Lleida

Lleida, a 2 de desembre de 2019

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Formulari d’afiliació (beta)
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  4. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  5. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  6. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  7. 100% de seguiment el primer dia de la Vaga a Nissan
  8. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid