Som Antídot Contra la Repressió, són les nostres estudiants [Campanya i manifest] - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Som Antídot Contra la Repressió, són les nostres estudiants [Campanya i manifest]
dimecres 20 de novembre de 2019 / Comunicats / Visites: 110
Menéame

MANIFEST| Som Antídot Contra la Repressió, Comunitat Educativa i Universitària Contra la Repressió #SónLesNostresEstudiants

Aquesta iniciativa pretén visualitzar el posicionament dels agents educatius en contra de la Repressió que estan patint les nostres estudiants per exercir el dret a la protesta.

Què pots fer per afegir-t’hi ?

1 . Signar el manifest que trobaràs en aquest enllaç https://www.professoratcontralarepressio.cat/manifest

2 . Comprar una samarreta solidària amb el disseny fet per Joan Turu. Els beneficis aniran destinats íntegrament a les causes judicials de les estudiants represaliades.

Les comandes es poden fer a través del formulari https://www.professoratcontralarepressio.cat/samarretes -recomanem compres col•lectives-claustres, entitats-

3 . Participar a la roda de premsa el divendres 8 de novembre, a les 11.30, a la Pl. Universitat

4 . Difon!! Hem de ser moltes

Manifest "Són les nostres estudiants"

Davant de la situació que està vivint Catalunya, com a docents i personal de suport de les escoles, els instituts i les universitats catalanes, hem decidit no quedar-nos en silenci. Fer-ho seria una irresponsabilitat. Aquests últims dies hem presenciat detencions arbitràries, amenaces i agressions policials brutals –que han deixat moltes persones greument ferides– i presons provisionals injustificades de persones molt joves que són estudiants nostres.

Elles i ells han sortit al carrer a protestar per dir “no” a una sentència absolutament infame i, en definitiva, per reclamar drets i llibertats fonamentals que estan sent clarament vulnerats. La resposta que s’han trobat ha estat la brutalitat policial i penal d’un Estat que s’ha vist qüestionat per la força emancipadora i alliberadora de la gent als carrers.

Sentim orgull del nostre estudiantat. Són el jovent que l’1 d’Octubre veia com la policia causava destrosses a les seves escoles i agredia les seves àvies i els seus avis sense miraments, i que ara han decidit ocupar els carrers, les carreteres i les places de Catalunya i demostrar, amb raons i determinació, que volen conquerir un futur de drets i llibertats i que planten cara, així, a l’autoritarisme d’Estat.

Per nosaltres són esperança de futur i ens determinen i ens encoratgen a fer que les nostres aules siguin escola de democràcia, de justícia social, de feminisme, d’antiracisme, d’ecologisme, de pau i de llibertat.

No defallirem, doncs, per moltes amenaces de l’Estat. Sense cap mena de dubte, defensarem i treballarem per unes escoles i unes universitats que fomentin la cultura antirepressiva, que defensin la vida i que siguin així antídot enfront del feixisme.

Per tot això exigim:

-  La depuració de responsabilitats en el si dels cossos policials i l’assumpció de responsabilitats polítiques.

- La llibertat de les persones empresonades i el sobreseïment, l’arxivament o la fi de tots els processos administratius o penals que s’han obert.

- La fi de la repressió política, policial i judicial.

A la vegada, ens posem a plena disposició per acompanyar i atendre les famílies que estan patint les conseqüències de la repressió. Som conscients del dolor que estan patint i els volem fer saber que tenen el nostre escalf, la nostra solidaritat i que estarem al seu costat plantant cara a la repressió.

29 d’octubre de 2019

Comunitat Educativa i Universitària Contra la Repressió
#SónLesNostresEstudiants

https://www.professoratcontralarepressio.cat/

- Adhereix-te: https://www.professoratcontralarepressio.cat/signar

- Samarretes solidàries: https://www.professoratcontralarepressio.cat/samarretes

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. El toc de queda és una mesura absurda, inefectiva i autoritària
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  4. IKEA Valls ’recompensa’ als treballadors durant la pandèmia amb un article 41
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. Valoració d’urgència davant l’anunci del president del govern espanyol d’aturada de les activitats econòmiques no essencials
  7. Quotes afiliació any 2020
  8. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  9. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  10. Exigim la suspensió total del pagament del lloguer

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid