CGT ubica entre el 15 i el 20 de febrer l'arribada de l'AVE a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT ubica entre el 15 i el 20 de febrer l’arribada de l’AVE a Barcelona
dilluns 21 de gener de 2008 / Notícies / Visites: 5432
Menéame

Els maquinistes de Renfe apunten entre el 15 i el 20 de febrer com a data per a l’arribada de l’AVE a Barcelona

eldebat.cat / Redacció

Els maquinistes de Renfe han apuntat un dia entre el 15 i el 20 de febrer com a data aproximada per a l’entrada en servei de l’AVE entre Barcelona i Madrid, dos mesos després del 21 de desembre —data inicial per a l’arribada a la capital catalana—, segons ha confirmat a Europa Press el coordinador de Tracció de Renfe Operadora a Catalunya del sindicat CGT, Juan Ramón Ferrandis.

Segons les estimacions d’aquest sindicat, el dia 20 de febrer finalitza un dels cursos de formació per preparar els futurs conductors dels trens d’alta velocitat. A més, Ferrandis ha assenyalat que per les informacions que van arribant de Renfe durant les diferents reunions que manté amb els maquinistes, sembla que aquests són els dies aproximats per a l’arribada de l’AVE, tot i que ha afirmat que "encara no hi ha cap data oficial ni dia per a la inauguració".

Per la seva banda, Renfe ha confirmat a Europa Press que sí que hi ha un curs de maquinistes que finalitza sobre el 20 de febrer, però ha insistit que després poden realitzar-se més cursos, i ha recordat que podria ser que el curs s’allargués fins a més enllà del 20 de febrer. A la pàgina web de Renfe no es poden comprar bitllets d’AVE amb destí o origen Catalunya a partir del 10 de febrer, una cosa que succeeix quan l’operador ferroviari va a posar a la venda de manera imminent algun nou servei.

eldebat.cat

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

3 Missatges

 • Els maquinistes de Renfe parlen d’aquesta data, que encara no ha confirmat ni el Govern ni Adif

  L’AVE podria arribar a Barcelona la segona quinzena de febrer

  laMalla.net / Font: EuropaPress

  A falta de la confirmació oficial del Govern o d’Adif, els maquinistes de Renfe han apuntat aquest dilluns a una possible data de posada en funcionament de l’AVE entre Barcelon i Madrid. Seria, segons els maquinistes, un dia, encara per determinar, entre el 15 i el 20 de febrer. Tot i així, la data anunciada pels maquinistes, que estarien fent pràctiques per conduir els combois d’alta velocitat, encara no ha estat confirmada de forma oficial ni pel Govern ni per Adif.

  L’hipotètica data de posada en marxa de la línia d’alta velocitat entre Barcelona i Madrid ha estat confirmada només, de moment, pels maquinistes de Renfe. En aquest cas, el coordinador de Tracció de Renfe Operadora a Catalunya del sindicat CGT, Juan Ramón Ferrandis, a l’agència de notícies Europa Press. Tot i que Catalunya Informació també ha informat de la mateixa data al llarg de tot el dia, citant també fonts dels maquinistes i en espera d’una data oficial.

  Segons les estimacions d’aquest sindicat, el dia 20 de febrer acaba un dels cursos de formació per preparar els futurs conductors els trens d’alta velocitat. A més, Ferrandis ha assenyalat que per les informacions que van arribant de Renfe durant les diferents reunions que manté amb els maquinistes, sembla que aquests són els dies aproximats per a l’arribada de l’AVE, tot i que ha afirmat que "encara no hi ha cap data oficial ni dia per a la inauguració".

  Per la seva banda, Renfe ha confirmat a Europa Press que sí que hi ha un curs de maquinistes que finalitza sobre el 20 de febrer, però ha insistit que després poden realitzar-se més cursos, i ha recordat que podria ser que el curs s’allargués fins a més enllà del 20 de febrer.

  Sigui com sigui, al portal de Renfe no es poden comprar encara bitllets d’AVE amb destí o origen Catalunya a partir del 10 de febrer, una cosa que sí es pot fer quan l’operador ferroviari està a punt de posar a la venda un nou servei.

  Veure en línia : laMalla.net

  repondre message

 • AVE.- Els maquinistes de Renfe apunten entre el 15 i el 20 de febrer com a data per a l’arribada de l’AVE a Barcelona
  21/01/2008 20:05

  BARCELONA, 21 de gener (EUROPA PRESS)

  Els maquinistes de Renfe han apuntat avui un dia entre el 15 i el 20 de febrer com a data aproximada per a l’entrada en servei de l’AVE entre Barcelona i Madrid, dos mesos després del 21 de desembre —data inicial per a l’arribada a la capital catalana—, segons ha confirmat a Europa Press el coordinador de Tracció de Renfe Operadora a Catalunya del sindicat CGT, Juan Ramón Ferrandis.

  Segons les estimacions d’aquest sindicat, el dia 20 de febrer finalitza un dels cursos de formació per preparar els futurs conductors dels trens d’alta velocitat.

  A més, Ferrandis ha assenyalat que per les informacions que van arribant de Renfe durant les diferents reunions que manté amb els maquinistes, sembla que aquests són els dies aproximats per a l’arribada de l’AVE, tot i que ha afirmat que "encara no hi ha cap data oficial ni dia per a la inauguració".

  Per la seva banda, Renfe ha confirmat a Europa Press que sí que hi ha un curs de maquinistes que finalitza sobre el 20 de febrer, però ha insistit que després poden realitzar-se més cursos, i ha recordat que podria ser que el curs s’allargués fins a més enllà del 20 de febrer.

  A la pàgina web de Renfe no es poden comprar bitllets d’AVE amb destí o origen Catalunya a partir del 10 de febrer, una cosa que succeeix quan l’operador ferroviari va a posar a la venda de manera imminent algun nou servei.

  Veure en línia : Vilaweb / Europa Press

  repondre message

 • CGT enmarca entre el 15 y el 20 de febrero la llegada del AVE a Barcelona

  CGT apunta a un día de entre el 15 y el 20 de febrero como fecha aproximada para la entrada en servicio del AVE Madrid y Barcelona, según indicó hoy a Europa Press el coordinador de Tracción de Renfe Operadora en Cataluña del sindicato, Juan Ramón Ferrandis.

  Según las estimaciones de este sindicato, el día 20 de febrero finaliza uno de los cursos de formación para preparar a los futuros conductores de los trenes de alta velocidad.

  Además, Ferrandis señaló que por las informaciones que van llegando de Renfe durante las diferentes reuniones que mantiene con los maquinistas, parece que esos son los días aproximados para la llegada del AVE, aunque afirmó que ’aún no hay ninguna fecha oficial ni día para la inauguración’.

  Por su parte, en fuentes de Renfe confirmaron a Europa Press que existe un curso de maquinistas que finaliza en torno al 20 de febrero, pero insistió en que después pueden realizarse más cursos, y recordó la posibilidad de que el curso se alargue más allá del 20 de febrero.

  No obstante, en la página web de Renfe no se pueden comprar billetes de AVE con destino u origen Cataluña a partir del 10 de febrero, algo que sucede cuando el operador ferroviario va a poner a la venta de forma inminente algún nuevo servicio.

  El Administrado de Infraestructuras Ferroviarias (Adif) señaló que las obras para la llegada de la Alta Velocidad van a ’buen ritmo’, y aseguró que a día de hoy los trabajos de perforación ya han finalizado y que se está trabajando en colocar las bóvedas de los túneles para reforzar su infraestructura.

  Una vez finalizados estos trabajos, Adif procederá a la instalación de las vías y del sistema eléctrico, que según un anuncio publicado en prensa recientemente, puede estar listo a partir del 29 de enero, aunque el ente público precisó que esa es una fecha orientativa para la electrificación de la línea y que ese proceso se podría retrasar.

  La entrada en servicio del AVE estaba supeditada a la recuperación total del servicio de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), que según anunció el viernes el conseller de Política Territorial y Obras Públicas, Joaquim Nadal, podría empezar a funcionar a partir del 15 de febrero.

  Veure en línia : Terra Actualidad - Europa Press

  repondre message

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
 1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
 2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
 3. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
 4. Campanya Aturem la Invasió
 5. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
 6. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
 7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
 8. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
 9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
 10. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid