Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona
diumenge 27 de gener de 2019 / Comunicats / Visites: 12987
Menéame

DILLUNS 28 DE GENER VAGA DE 24 HORES A UNÍSONO

CONCENTRACIÓ 12 HORES A BARCELONA AL C/TARRAGONA 161

CGT, sindicat majoritari, conjuntament amb la resta d’organitzacions sindicals en l’empresa, ha convocat vaga de 24 hores i d’àmbit estatal, en tots els centres de treball de l’empresa de Contact Center UNÍSONO, dilluns 28 de gener.

La multinacional té presència a Madrid, Barcelona, València, Gijón i Vigo, amb una plantilla de més de 4.000 treballadors/es, dels quals uns 1.500 són de ETT.

Es veuran afectats els serveis d’Atenció al Client, Informació, Reclamacions i Incidències d’empreses com Iberdrola, Banc Santander, ING, Vodafone, Orange, Yoigo, Mapfre, Abertis, Bein Sports, Naturgy, Danone, Nespresso, Leroy Merlin, Glovo, Audi, Mercedes, Porsche, EDP, Aldi, Voyage Prive, … entre altres.

La vaga està convocada a causa de les massives contractacions a través de ETT, uns 1500 treballadors durant l’últim any, degradant l’ocupació i les condicions de treball en un sector on la precarietat i els drets brillen per la seva absència.

És intolerable l’arbitrarietat per part de l’empresa modificant els torns i els horaris de treball, amb la implantació de jornades irregulars, que fan impossible la conciliació de la vida familiar.

L’empresa va implantar un pla d’igualtat unilateralment sense negociació, sent denunciat per CGT i guanyant una sentència judicial que obligava l’empresa a negociar-lo.

L’impagament dels incentius de valoració de qualitat malgrat que els treballadors aconsegueixin els barems, o no se’ls paguen o es cobren després de diversos mesos de retard.

Els centres de treball no tenen ni el manteniment ni la neteja suficient, sent molt perjudicial per a la salut el deficient funcionament de les climatitzacions dels aires condicionats.

Els treballadors de plantilla tenen contractes de 20, 25 o 30 hores, no permetent que les incrementin fins a jornades que els permetin tenir salaris i condicions més beneficioses. No obstant això, als contractats per ETTs, amb menor capacitat per a reclamar drets i havent de suportar les arbitrarietats empresarials per a mantenir l’ocupació, sí que se’ls contracta en moltes ocasions amb jornades superiors a 30 hores.

També denunciem que l’empresa no negocia els plans de formació i imposa els criteris i temàtiques, no facilita als treballadors hores de permís per a estudiar i tampoc es respecten les dates de les vacances.

PER L’OCUPACIÓ ESTABLE, PELS DRETS LABORALS.

CGT - UNISONO BARCELONA

https://twitter.com/CGTunisonoBCN

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. Formulari d’afiliació (beta)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid