CGT convoca vaga a RENFE i ADIF el 31 d'octubre - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT convoca vaga a RENFE i ADIF el 31 d’octubre
dijous 25 d'octubre de 2018 / Comunicats / Visites: 28610
Menéame

DAVANT LA PASSIVITAT, CGT ES MOBILITZA

Ningú dubta que en ADIF i RENFE existeixen vides paral·leles; els problemes de les diferents Direccions i les seves circumstàncies político-empresarials i els de la resta, treballadors i treballadores a l’espera de millores que mai arriben.

Mentre una vida, ens parla del canvi de responsabilitats (butaques), ocultació de salaris, passotisme davant la negociació i resolució de conflictes; l’altra ens parla d’escales salarials injustes, de la negació en la negociació de la jornada de 37,5 hores, de la pèrdua de qualitat en la prestació de serveis, de la negació de l’increment salarial d’acord a l’evolució dels ingressos, de la negació d’una Jubilació Parcial sense retallades, de les externalitzacions i la consegüent pèrdua de treball, de la desídia en la consecució d’acords per a l’Ordenació Professional, de matinar, de problemes de conciliació, de nits en el treball, de festius treballats, d’eliminació de descansos per falta de personal operatiu, dels problemes que diàriament vivim i que a les nostres Direccions semblen importar-los més aviat poc.

CGT, torna a dir que aquest no és el camí, que quan la negociació o l’intent de la mateixa no són atesos, sent el silenci i la mentida les úniques respostes, la mobilització és l’única sortida cap a endavant que les lleis ens permeten.

En CGT pensem, que amb la dignitat dels/les treballadors/es no es juga, no s’estableixen criteris pre-electoralistes que gens aconsegueixen, no admet dreceres ni jugades sindicals “mestres” i menys, complicitats síndicals-empresarials. Des de CGT volem transparència en les negociacions, respecte als/les treballadors/es i les seves condicions laborals, millores substancials que la Llei permet i poder dur a terme les demandes d’afiliats/des i treballadors/es que, com nosaltres, estan cansats/des de tanta xerrameca i esperes injustificades.

El dimecres 31 d’octubre de 0:00 a 23:00 H, de forma massiva i encara que els serveis mínims ens privin d’una dret a la vaga, real; ens mobilitzarem per la defensa de les nostres condicions, per a la millora de les mateixes i pels nostres interessos com a classe treballadora.

Sector Federal Ferroviari de la CGT
http://www.sff-cgt.org
https://www.facebook.com/cgtferroviario
https://twitter.com/SFFCGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Universitats i centres de recerca a la Vaga el proper 21 d’Octubre
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  4. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre
  5. Formulari d’afiliació (beta)
  6. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  7. Vaga d’universitats i centres de recerca en tot l’estat
  8. Presentació de demanda per vulneració de drets fonamentals a la Diputació de Barcelona
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid