Comunicat de CGT Teleco Tarragona sobre l'acord entre representació social i empresa - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de CGT Teleco Tarragona sobre l’acord entre representació social i empresa
dissabte 30 de juny de 2018 / Comunicats / Visites: 205
Menéame

El passat 14 de juny es va arribar a un acord entre la representació social i l’empresa Teleco per prorrogar l’acord subscrit en 2015 fins a febrer de 2019.

Enrere han quedat les propostes aportades per l’empresa per subscriure un nou acord totalment inassumible per la plantilla i les amenaces de Teleco d’aplicar l’article 41 de lET si no s’acceptaven les seves pretensions.

S’ha demostrat que amb la unitat sindical de totes les organitzacions és possible com a mínim frenar la voracitat de l’empresariat. No tot val, la situació de les condicions laborals en el sector de les telecos fa necessari aquest esforç per unificar les lluites de totes les empreses del sector, sense complexos i amb el ferm propòsit d’aconseguir els nostres objectius elementals: aconseguir tenir un treball digne i desenvolupar-ho amb normalitat, sense acceptar xantatges ni ser presa de la por.

En aquestes estem, sabem que hem de fer entendre a TELECO que, ens presentin la fórmula que ens presentin per fer-nos creure que és inviable una altra alternativa que garanteixi la viabilitat de l’empresa, no podem doblegar-nos davant propostes que signifiquin continuar amb l’actual situació d’explotació i precarització.

Però tenim clar que la solució passa per la regulació del sector de manera definitiva, és l’única manera de modificar la situació actual de desprotecció. No n’hi ha prou amb negociar un conveni de metall estatal a la mesura de l’empresari perquè rebaixin la pressió exercida a les i els treballadors, volem ser ambiciosos, que es derogui l’actual legislació que permet les subcontractacions de manera indefinida, que l’eliminació de llocs de treball en grans empreses com Telefónica no suposi que de manera automàtica es crein altres llocs amb condicions laborals substancialment inferiors, que hi hagi un compromís real de totes les organitzacions sindicals d’aconseguir aquests objectius, perquè mentrestant la precarització en el sector causa múltiples accidents, desgraciadament alguns amb resultat de mort.

No volem arriscar les nostres vides, no volem ser manipulats amb falses esperances, volem viure i treballar amb dignitat, no som simple mercaderia.

Secció Sindical CGT Teleco Tarragona

http://teleafonica.blogspot.com/2018/06/comunicado-de-cgt-en-teleco-tarragona.html

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La “Llei Aragonès”, els serveis públics al punt de mira
  2. Material de la trobada de delegats/des de prevenció de CGT Catalunya
  3. Una sentència del Tribunal Suprem limita encara més el dret de vaga
  4. La revolta de les biblios
  5. Manifest en defensa de les biblioteques públiques de Barcelona
  6. La CGT de Catalunya davant la sentència de la justícia grega a la companya Lola Gutiérrez
  7. Material Vaga General Feminista 8M
  8. L’Assemblea de CGT en el Port de Barcelona, exigeix la readmissió dels acomiadats de TEPSA i dona suport a la vaga convocada a partir del 5 de novembre
  9. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  10. Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid