Comunicat de CGT Teleco Tarragona sobre l'acord entre representació social i empresa - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de CGT Teleco Tarragona sobre l’acord entre representació social i empresa
dissabte 30 de juny de 2018 / Comunicats / Visites: 223
Menéame

El passat 14 de juny es va arribar a un acord entre la representació social i l’empresa Teleco per prorrogar l’acord subscrit en 2015 fins a febrer de 2019.

Enrere han quedat les propostes aportades per l’empresa per subscriure un nou acord totalment inassumible per la plantilla i les amenaces de Teleco d’aplicar l’article 41 de lET si no s’acceptaven les seves pretensions.

S’ha demostrat que amb la unitat sindical de totes les organitzacions és possible com a mínim frenar la voracitat de l’empresariat. No tot val, la situació de les condicions laborals en el sector de les telecos fa necessari aquest esforç per unificar les lluites de totes les empreses del sector, sense complexos i amb el ferm propòsit d’aconseguir els nostres objectius elementals: aconseguir tenir un treball digne i desenvolupar-ho amb normalitat, sense acceptar xantatges ni ser presa de la por.

En aquestes estem, sabem que hem de fer entendre a TELECO que, ens presentin la fórmula que ens presentin per fer-nos creure que és inviable una altra alternativa que garanteixi la viabilitat de l’empresa, no podem doblegar-nos davant propostes que signifiquin continuar amb l’actual situació d’explotació i precarització.

Però tenim clar que la solució passa per la regulació del sector de manera definitiva, és l’única manera de modificar la situació actual de desprotecció. No n’hi ha prou amb negociar un conveni de metall estatal a la mesura de l’empresari perquè rebaixin la pressió exercida a les i els treballadors, volem ser ambiciosos, que es derogui l’actual legislació que permet les subcontractacions de manera indefinida, que l’eliminació de llocs de treball en grans empreses com Telefónica no suposi que de manera automàtica es crein altres llocs amb condicions laborals substancialment inferiors, que hi hagi un compromís real de totes les organitzacions sindicals d’aconseguir aquests objectius, perquè mentrestant la precarització en el sector causa múltiples accidents, desgraciadament alguns amb resultat de mort.

No volem arriscar les nostres vides, no volem ser manipulats amb falses esperances, volem viure i treballar amb dignitat, no som simple mercaderia.

Secció Sindical CGT Teleco Tarragona

http://teleafonica.blogspot.com/2018/06/comunicado-de-cgt-en-teleco-tarragona.html

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Formulari d’afiliació (beta)
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  4. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  5. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  6. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  7. 100% de seguiment el primer dia de la Vaga a Nissan
  8. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  9. La Generalitat posa en perill d’acomiadament 25000 treballadores del servei de menjador
  10. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid