La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d'Empresa - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa
diumenge 17 de juny de 2018 / Comunicats / Visites: 357
Menéame

Retiren la denúncia als nostres companys

El divendres 15 de juny, en la mediació amb motiu de la vaga, CELLS ha acordat retirar la demanda contra els nostres companys. La cap de RRHH i de Finances també la retirarà, per la qual cosa el judici previst per dilluns que ve es cancel·la.

L’acord inclou també la garantia per part de CELLS que les persones que representin a la Direcció en les negociacions amb el Comitè d’empresa no estaran presents als espais de debat dels treballadors i treballadores.

Per tant, aquest acord tanca satisfactòriament el conflicte iniciat fa més de 2 anys i per això anunciem la cancel·lació de la vaga prevista per al dilluns així com de la campanya de protesta. ( Informació sobre el cas a http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article12871 )

Malgrat això, no hem d’oblidar que mai hauria d’haver-se arribat a aquesta situació, i que la pràctica habitual en CELLS d’arribar a acords a última hora abans d’un judici, és només la menys dolenta de les solucions. Per no haver-ho resolt abans, s’ha generat un clima de tensió innecessari, la imatge del laboratori s’ha vist afectada, s’han generat costos econòmics als/as treballadors/as i els seus representants i diverses negociacions sobre regulacions que afecten a la plantilla s’han vist afectades. Esperem que a partir d’ara puguem resoldre els conflictes de manera més eficient.

Finalment, volem agrair-vos el suport rebut: a les persones que heu participat en la campanya de protesta dins i fora del Sincrotrón, a les organitzacions sindicals que han fet arribar mostres de solidaritat i ens han donat suport moral i logístic i als advocats que s’han bolcat amb nosaltres. Entre totes heu tornat a demostrar el gran valor de la unió i la solidaritat en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores.

Secció sindical de CGT-CELLS en el Sincrotró ALBA

http://blog.sincontrol.org/2018/06/retiran-la-denuncia-nuestros-companeros.html

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid