Convocada vaga (aturada parcial) d’operaris i operàries de serveis de la Diputació de Barcelona pel dia 26 d’abril - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Convocada vaga (aturada parcial) d’operaris i operàries de serveis de la Diputació de Barcelona pel dia 26 d’abril
dilluns 16 d'abril de 2018 / Comunicats / Visites: 131
Menéame

La CGT convoca Vaga (aturada parcial) el 26 d’abril d’operaris i operàries de serveis, un dels departaments més precaritzats de la Diputació de Barcelona.

El 13 d’abril hem entrat al registre de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, així com al registre de Can Serra, escrit de preavís de vaga (aturada parcial) que afectarà al personal que ocupa llocs de treball d’OPERARI/ÀRIA DE SERVEIS i OPERARI/ÀRIA DE SERVEIS LOGÍSTICS (Categoria PA) de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA. La vaga s’iniciarà el dia 26 D’ABRIL DEL 2018 a les 11.00h i finalitzarà el mateix dia a les 15.00h, essent la seva durada de quatre hores, i afectarà al personal del col·lectiu indicat.

El col·lectiu d’operaris i operàries de serveis han pres la decisió de realitzar aquesta aturada amb l’objectiu que la Diputació:

Permeti avançar en la negociació de les condicions de treball d’aquest col·lectiu, que presenta un conjunt d’importants greuges comparatius amb les condicions de la resta de la plantilla, i també el d’altres administracions locals de l’àmbit de Catalunya, en matèria de retribucions, gaudi de dies festius i permisos, manca de flexibilitat horària, possibilitats de promoció interna, accés a formació, reconeixement de tasques que realitzen diàriament i que no estan contemplades en el seu manual de funcions, i d’altres.

Es comprometi a dur a terme actuacions orientades a la millora de l’ocupació i l’increment de la plantilla vinculada als serveis assistencials de la Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona (Recinte Mundet), en la qual treballa la major part del col·lectiu, atès que les càrregues de treball existents amb la dotació actual són excessives i, a més, repercuteixen negativament en la qualitat del servei que es presta en el marc del Programa RESPIR.

Endavant amb la vaga. Només la lluita paga!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

>>> Full en PDF, per a imprimir a doble cara, en castellà i català: Clicant a https://cgtdiba.files.wordpress.com/2018/04/fullvagapa.pdf

OPERÀRIES I OPERARIS DE SERVEIS… EN LLUITA!
VAGA (ATURADA PARCIAL)

dijous, 26 d’abril, d’11.00h a 15.00h
a les 11.30 tothom a CAN SERRA
ja els hem sentit prou, ARA ENS ESCOLTARAN ELLS

Companyes i companys:

Estem farts que ens manipulin, ens infravalorin, que ens utilitzin per a tot. El dia 26 d’abril ens plantem per a dir PROU a tots els greuges comparatius amb la resta dels col·lectius. Nosaltres, els P.A., els de baix. Després de molts anys d’acotar el cap és hora que se’ns reconegui, que ni tant sols tenim cap possibilitat de promoció, un sou ridícul, que a més per arribar a cobrar aquesta ridiculesa hem de treballar caps de setmana i festius, tenim funcions que no ens corresponen perquè són d’altres col·lectius i ens obliguen a realitzar-les. I nosaltres diem: Drets per a tots i totes! Els P.A. de la Diputació també existim! Per tot això PROU. És hora que seguin i ens escoltim. El dia 26 ens aturem, però si no ens comencen a fer cas hi haurà tantes d’aquestes com calgui.

Endavant amb la vaga. Només la lluita paga!

COL·LECTIU P.A./OPERÀRIES DE SERVEIS
SECCIÓ SINDICAL DE LA CGT A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Increment de la participació a la Vaga General feminista de 24 hores
  2. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  3. Comunicat de Dones Llibertàries CGT davant el 25N 2018
  4. Acords de Congrés de la CGT de Catalunya
  5. Guia d’autodefensa davant l’actuació de les mútues
  6. Per què CGT Ensenyament no convoca vaga el 12D
  7. Entrevista a Jordi Martí Font sobre el ’Llibre Negre’: ’La revolució anarquista del 1936 suposà el moment d’independència més gran a Catalunya des del 1714’
  8. La CGT de Catalunya davant la sentència de la justícia grega a la companya Lola Gutiérrez
  9. La CGT de Catalunya finalitza el seu XIè Congrés a Òdena
  10. CGT primera força sindical entre els conductors de Bus de Barcelona

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid