Vaga el 15 de març a Funosa - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga el 15 de març a Funosa
Comunicat de la Secció Sindical de CGT Funosa
dimarts 13 de març de 2018 / Comunicats / Visites: 486
Menéame

La Plantilla de Funosa es concentrarà davant la porta principal de l’empresa Fundiciones Odena S.A mitjançant la convocatòria de vaga el pròxim 15 de març per exigir a la direcció un canvi de rumb en la política de la No contractació que venim arrossegant des de fa anys.

Aquesta estratègia o model de negoci, que passa per una intenció clara en escurçar la plantilla a canvi d’introduir subcontractes i externalitzar les referències a tallers precaris amb unes condicions francament pèssimes en la majoria dels casos, aquesta situació comporta el sacrifici diari d’una plantilla que pateix les conseqüències degut a la falta de mesures en els llocs de treball, seccions i mitjans per processar. La falta de personal en els llocs de treball, sobrecarreguen els mateixos generant-los un problema físic, la falta d’inversió per l’extracció de la pols ( sílice cristal·lina), la falta d’inversió per a la disminució del soroll, la ineficiència en la il·luminació en totes les seccions, la retirada d’equips imprescindibles en el desenvolupament de la producció per reduir el cost energètic generant dificultat, responsabilitats i augment de treball innecessari als responsables de màquines, tot això..., i com hem mencionat anteriorment va encaminat en el desenvolupament en la iniciativa industrial per reduir costos posant en risc la salut de la plantilla.

Malgrat haver mantingut diverses reunions amb la direcció de Funosa, on també van intervenir els mediadors del Departament de Treball, no va ser possible arribar a cap acord, si ve és cert va haver-hi la iniciativa per part de la patronal en el tractament dels ritmes de treball, en els elements primordials com el desmantellament per seccions pel mitjà del treball extern i l’externalització de les referències, no hi va haver cap aproximament ni tampoc intenció de fer-ho.

Per aquest motiu, el Comitè de Funosa, convoca Vaga indefinida tots els dissabtes i diumenges més el pròxim dijous dia 15 de març per exigir un canvi de trajectòria en la política empresarial que afecta directament als treballadors i treballadores de Fundiciones de Odena S.A.

Secció Sindical CGT FUNOSA
A Òdena a 12 de març de 2018

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid