Comunicat sobre les gravíssimes notícies de les proves amb dièsel amb animals del consorci Volkswagen - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat sobre les gravíssimes notícies de les proves amb dièsel amb animals del consorci Volkswagen
Seccions Sindicals CGT-SEAT
dilluns 5 de febrer de 2018 / Comunicats / Visites: 439
Menéame

Davant les gravíssimes notícies sobre experiments secrets en els quals es gasejaven animals per intentar provar les bondats del dièsel, volem comunicar a la Direcció de Seat, algunes consideracions:

- El nostre sindicat es troba actualment personat en la causa contra el Dieselgate a l’Audiència Nacional, com a representants, tant dels usuaris de cotxes que ens ho han demanat, com dels treballadors/es que hem quedat exposats/des a les conseqüències de l’escàndol tecnològic del frau en els equips de consum de certs models del Consorci VW.

- Ens sembla vergonyós que de nou la direcció de VW, al costat d’altres empreses alemanyes, reconeguin i demanin perdó per utilitzar cambres de gas per experimentar cruelment amb éssers vius (micos) sobre les conseqüències del diòxid de nitrogen (NO2). I esperem que VW pugui desmentir rotundament les notícies sobre possibles proves en éssers humans.

- En el seu moment els vam transmetre la nostra repulsa a qualsevol tipus de frau en la realitat sobre els aspectes contaminants dels automòbils. Aquestes notícies superen la gravetat del que ja en aquell moment significava el frau informàtic per les greus conseqüències que podia tenir sobre la població en general.

- Tot i que és conegut que les decisions sobre motoritzacions, vénen marcades pel Consorci, volem transmetre’ls, perquè vostès ho facin a la màxima direcció de VW, la necessitat d’exigir les màximes responsabilitats a les persones que hagin jugat amb la vida d’éssers vius ( esperem que mai hagi estat amb humans) i com més aviat es puguin evitar les conseqüències sobre les plantilles del Grup, que pot tenir un escàndol d’aquest calibre.

- Finalment, els recordem que ja el 2007, la CGT els animàvem a investigar amb els millors mitjans, per a l’adopció de motoritzacions d’electromobilitat. Ara els comminem a això i amb l’exigència que les alternatives tecnològiques ho siguin sense emissions ni càrrega contaminant (piles de liti).

- Estem segurs que una multinacional com VW té la capacitat econòmica i tècnica per poder canviar les tecnologies de motorització cap a energies no contaminants. Però a més a més, els exigim que aquests costos els assumeixin els accionistes i els màxims directius culpables I MAI LES PLANTILLES DE LES EMPRESES DE VW que ja hem posat bastant de la nostra part, amb esforç i treball diaris.

Seccions Sindicals CGT-SEAT
31 de gener de 2018

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. El professorat de la UB va a la vaga el 24 de maig per denunciar les condicions dels ’falsos associats’. Prou explotació i precarització!
  2. CGT va paralitzar a Barcelona l’entrada i sortida de les furgonetes de Correus en protesta per l’acomiadament de treballadores malaltes
  3. 24 de maig: 2a jornada de lluita estatal contra les llistes d’espera
  4. Deixeu l’educació en Pau. Volem educar en llibertat. Concentracions el 23 de maig a les quatre subdelegacions del Govern espanyol a Catalunya
  5. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”
  6. La neteja de les escoles de Lleida no ha de ser un negoci
  7. Manifestació per la derogació de la Llei d’Estrangeria el 27 de maig a Barcelona
  8. Convocatòries de CGT per a la Vaga General del 3 d’octubre
  9. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  10. La segregació escolar, una manera de fer política

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid