Indignació del personal de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en relació a les cartelleres laborals del proper 2018 - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Indignació del personal de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona en relació a les cartelleres laborals del proper 2018
Comunicat de la Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona
dijous 28 de desembre de 2017 / Comunicats / Visites: 418
Menéame

Aquest any s’ha produït un fet insòlit al Departament de RRHH del Joan XXIII. Han realitzat una nefasta previsió de canvi de programa informàtic gestor de cartelleres en el darrer terç de l’any, que ha provocat un caos en la generació de cartelleres, donat que no ha funcionat com s’esperava però tampoc han estat capaços de fer funcionar el ja existent i els treballadors es troben en una situació alarmant. A data 27/12/17 el torn diürn encara no té la cartellera del que ha de treballar l’any vinent i el que és més greu, els treballadors amb reducció de jornada per tenir cura d’un fill o altres no poden triar els seus dies de reducció donat que no saben encara quins dies treballen en la primera setmana de l’any.

El torn nocturn també ha sofert un gran canvi generat per la voluntat de previsió que RRHH ha volgut imposar. Es van realitzar unes “enquestes democràtiques” que com era d’esperar, no han estat gens de democràtiques, per tal de generar un únic torn nocturn per tot el personal (quan l’hospital disposa de varis torns que fins ara han funcionat a la perfecció). I sumat a la també imposició de l’elecció de les nits festives per excés de jornada que pateix a quest torn a un plaç de 6 mesos quan fins ara era de 3 mesos, sense garanties d’aprovació si les necessitats del servei ho requereixen, per la qual cosa, el treballador segueix perdent drets.

Imposició que CGT ha impugnat repetidament en cada reunió i Junta de personal, i on no s’ha escoltat a la veu dels treballadors. Ara ens trobem que segueixen havent errors en l’entrega de cartelleres on no s’han respectat els torn de cada servei ni la ubicació del personal i no tenen una entrega confirmada de cartelleres definitives amb aprovació i previsió de lliurances. Tot summament vergonyós.

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona
Tarragona, 27 de desembre de 2018

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid