Fem front a la repressió que no s'atura - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Fem front a la repressió que no s’atura
Comunicat de la Secció Sindical de CGT-CCMA
dilluns 23 d'octubre de 2017 / Comunicats / Visites: 226
Menéame

Dels organitzadors de l’austericidi, de l’espoli de la seguretat social. Dels justificadors i encobridors del desnonament més massiu mai vist. Dels empobridors de gran part de la població, dels que han enviat la joventut a l’exili econòmic, dels que s’han ventilat bona part dels drets laborals i han deixat la gent treballadora en la més absoluta precarietat, ens arriba ara la repressió dels drets socials i polítics com els de reunió, manifestació i lliure pensament i expressió.

Fins on aguantarem? La voluntat d’ autodeterminació del poble català ha posat de manifest l’Estat autoritari sorgit d’una guerra, de la conquesta i el sotmetiment dels pobles. Però no només posa de manifest el veritable rostre de l’Estat espanyol. També el de l’estructura supraestatal que és la Unió Europea. Una unió d’Estats de mica en mica ensenya la maquinària dissenyada per imposar les polítiques que demanen els consells d’administració de les grans multinacionals i aixafar qualsevol intent de contestació, qualsevol intent de propagar i fer polítiques diferents.

Fins quan aguantarem? La CGT crida des dels llocs de treball, des de les organitzacions socials i culturals a combatre la repressió, a organitzar-nos per reconquerir els drets usurpats durant el que ja podem anomenar la dècada negra (2008-18).

Comencem perquè els patrons reconeguin la nostra feina i ens la remunerin dignament, seguim per assegurar-nos que el repartiment del treball i la riquesa és just i que se’ns garanteixi el dret de conciliar la vida laboral i familiar amb horaris assenyats, respectuosos amb la nostra salut física i emocional. I des d’aquestes posicions de compromís amb la millora del llocs de treball, òbviament resistirem qualsevol intent d’intervenir les institucions catalanes, i especialment la CCMA com a mitjà Públic de Comunicació.

Un futur il·lusionant depèn que ningú no dilapidi el fruit dels nostres esforços i perquè deixem el món en millors condicions de les que el vam heretar.

Secció Sindical de CGT-CCMA
Sant Joan Despí, 19 d’octubredel 2017
Twitter: @CgtCcma
Facebook: CGT TV3-CCMA

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid