CGT Ensenyament denuncia la campanya difamatòria contra el nostre col·lectiu docent - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT Ensenyament denuncia la campanya difamatòria contra el nostre col·lectiu docent
dimecres 11 d'octubre de 2017 / Comunicats / Visites: 604
Menéame

Aquests dies estem llegint, veient i escoltant diferents opinions, on se’ns acusa, amb molta acritud i bel·ligerància, a tot el professorat de Catalunya d’ALLIÇONAR A L’ALUMNAT vers idees independentistes, a més de pertànyer, en una gran majoria, a una organització política concreta (malgrat que la llibertat de pensament i militància política està contemplada a la mateixa Constitució espanyola). A aquesta campanya mediàtica s’ha afegit el sr. Alfonso Guerra acusant-nos de nazis, sectaris i d’adoctrinar el nostre alumnat al més pur estil feixista.

Aquestes acusacions atempten greument contra la dignitat professional i personal de tot el professorat i del conjunt del sistema educatiu català.

Se’ns està DIAFAMANT i INSULTANT, d’una forma gratuïta i sense cap fonament a totes aquelles persones que hem lluitat i continuem lluitant dia a dia per aconseguir una escola LLIURE, DEMOCRÀTICA, CATALANA, DE QUALITAT, PLURAL, INTERCULTURAL, ACOLLIDORA, RESPECTUOSA i COEDUCADORA que transmeti valors de tolerància, respecte i fraternitat entre totes les persones. Treballem per aconseguir que no hi hagi segregació, ni diferències de cap tipus. Implementem programes de resolució de conflictes mitjançant el diàleg, la cohesió, el respecte. A la majoria de centres educatius es fan Jornades sobre La Pau, la no-violència......on ensenyem als nostres alumnes a pensar, a reflexionar, a ser conseqüents, a establir criteris i resoldre els conflictes sense violència i de manera respectuosa .

Pensem a més quina imatge i respecte poden tenir el nostre alumnat, si a les professionals a les quals se’ns ha encarregat la seva educació ens tracten amb una manca de respecte absoluta per una part de la societat ; com podem treballar amb els i les nostres alumnes/as en la nostra tasca pedagògica i educativa?

Davant d’aquestes declaracions FALSES, INSULTANTS I DIFAMATÒRIES i per defensar la dignitat i exigir respecte vers el professorat de Catalunya:
FEM DENUNCIA PÚBLICA I EXPRESSEM EL NOSTRE REBUIG ABSOLUT D’AQUESTES DECLARACIONS.

EXÍGIM:

- Una retractació pública dels autors d’aquestes declaracions.

- La finalització immediata d’aquest atacs injustificats contra la nostra professió.

- El reconeixement públic de la nostra tasca educativa

SEGUIM MANIFESTANT :

- El nostre rebuig a l’escalada repressiva de l’Estat i a la presència extraordinària dels cossos repressius a Catalunya, en alguns casos prop de centres educatius, i la nostra voluntat de seguir mobilitzant-nos incloent la possibilitat de noves jornades de lluita, en contra de la repressió.

- Lluny d’adoctrinar, defensem la llibertat d’expressió i els drets democràtics i socials en contra de l’adoctrinament i la obediència que pretén l’Estat espanyol amb les seves amenaces i l’ús de la força.

CGT Ensenyament
http://cgtense.pangea.org/
http://www.facebook.com/CGTENSE
https://twitter.com/CGTEnsenyament

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid