Les perruqueries Franck Provost acomiaden per quedar-te embarassada - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Les perruqueries Franck Provost acomiaden per quedar-te embarassada
Comunicat CGT Baix Llobregat
dimarts 12 de setembre de 2017 / Comunicats / Visites: 384
Menéame

INFORMACIÓ PER A LES CLIENTES I CLIENTS DE LES PERRUQUERIES FRANCK PROVOST

El passat mes d’agost han acomiadat a una companya de 26 anys de la perruqueria Franck Provost, a la Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat, per quedar-se embarassada.

La Raquel, de 26 anys, acabava de començar a treballar a la Perruqueria Franck Provost del centre comercial Gran Via II. En principi tot anava molt bé, en poc temps ja tenia les claus de la perruqueria doncs va demostrar ser una bona professional i irradiava confiança. El problemes van arribar al trobar-se malament un dia i a l’anar a l’hospital assabentar-se que estava embarassada. La seva primera idea va ser no dir res i continuar amb la feina normalment, ja que l’embaràs la influia en el seu lloc de treball, però com que es sentia en deute per la confiança rebuda, va anunciar a l’empresa la seva situació.

Quina va ser la seva sorpresa quan al cap de dos dies, i enmig del seu torn laboral, va arribar el cap i li va notificar que prescindien d’ella i que havia de plegar immediatament. Li van fer agafar les seves pertinences, vigilada en tot moment, i la va fer sentir com una delinqüent. el seu delicte, quedar-se embarassada.

Vam intentar posar-nos en contacte amb el responsable de l’acomiadament i no va voler parlar amb nosaltres, però al cap d’una hora ens va trucar l’advocat de l’empresa negant-ho tot i dient que no estava assabentat de que estigués embarassada, que la van fer fora perquè no sabia treballar i que a l’estar en periode de pràctiques ho podien fer i la llei els emparava.

Que tenim lleis de merda que afavoreixen l’empresari és una realitat que no posem en dubte, tot i això, trobem que la seva actuació és de vil masclista i de porc misògin, ja que juga amb les vides dels demés, aprofitant la seva posició de poder.

La Raquel no podrà tornar a la seva feina, però tant ella com nosaltres volem acabar amb aquestes pràctiques masclistes i antiobreres, i per això fem aquesta denúncia pública i cridem al boicot a aquestes perruqueries fins que no canviïn la seva actitud i les seves pràctiques misògines.

Cap atac a les dones sense resposta!

Visca la lluita de la classe obrera!

Boicot a les perruqueries Franck Provost!

Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Concentració de suport a l’Àlex el 25 de juny en el judici pel seu acomiadament per part de Cacaolat
  2. Ha sortit el número 202 de la revista Catalunya (Maig-Juny 2018)
  3. Caravana Obrim fronteres 2018 a Ventimiglia i al sud d’Itàlia
  4. Cos a terra, que ens disparen pau social
  5. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  6. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  7. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  8. Oposicions 2018: Un sistema d’accés i unes oposicions plenes d’irregularitats
  9. Comunicat de CGT CEB-IMEB davant la negociació del conveni de l’Ajuntament de Barcelona
  10. La CGT Ensenyament Lleida diu adéu al senyor Cullerés i dóna la benvinguda al senyor Vega

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid