Vaga de l'11 al 15 d'agost a Ferrovial Serveis Ferroviaris a Bord - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga de l’11 al 15 d’agost a Ferrovial Serveis Ferroviaris a Bord
dimecres 9 d'agost de 2017 / Comunicats / Visites: 135
Menéame

El sindicat ferroviari CGT Serveis a bord torna a convocar una VAGA de cinc dies de l’11 al 15 d’agost

Els motius que porten a plantejar aquesta nova mobilització són els mateixos que la plantilla ve reivindicant en els anteriors cicles de vaga a l’empresa Ferrovial Serveis SA des de 2013, adjudicatària del servei a bord dels trens operats per RENFE AVE i Llarga Distància.

Les treballadores i treballadors segueixen demanant que se’ns garanteixi un acord de Conveni Col·lectiu que reculli els punts acordats pels treballadors en les assemblees de gener d’aquest any.

Aquests punts sol·liciten, a grans trets, millores per a tots els col·lectius, pujades salarials que contemplin la pujada de l’IPC i garanteixin que la plantilla no perdi poder adquisitiu durant els pròxims anys, mesures encaminades a una millora de la conciliació de la vida familiar i que les hores que els treballadors a bord perden en destinacions de llarg a llarg de la península els siguin computades com a jornada i no caiguin en sac trencat.

Després de 18 mesos d’àrdues negociacions i 15 dies de vaga ens trobem amb una proposta acceptada per la resta de sindicats de la Taula Negociadora que, tant per a CGT com per a la plantilla és insuficient i va en detriment de les condicions que fins avui garanteix el Conveni Col·lectiu pel qual ens regim, malgrat totes les reinterpretacions que l’empresa porta a terme.

Des de CGT, posant en pràctica l’acordat en assemblees, convoquem mobilitzacions que han estat recolzades per altres seccions sindicals, amb la finalitat que l’empresa abandoni la seva postura intransigent i s’avingui a negociar unes condicions justes que garanteixin un futur digne de tots els seus treballadors i treballadores.

Secció Sindical SFF-CGT Ferrovial Serveis a bord

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid