Contra els acomiadaments i el trasllat de producció a PGI La Selva del Camp, concentració divendres 16 de juny a les 13.30h a les portes de la fàbrica - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Contra els acomiadaments i el trasllat de producció a PGI La Selva del Camp, concentració divendres 16 de juny a les 13.30h a les portes de la fàbrica
dijous 15 de juny de 2017 / Comunicats / Visites: 487
Menéame

Contra els acomiadaments i el trasllat de producció a PGI La Selva del Camp

Concentració divendres 16 de juny a les 13.30h a les portes de la fàbrica

PGI, empresa dedicada a la fabricació de teixits de polipropilè de la multinacional Berry Global, ha acomiadat a 14 companys durant aquesta setmana, que es sumen a altres produïts en els mesos que portem d’any, sumant en total més de 20, la majoria d’ells de caràcter estructural. Aquests acomiadaments es produeixen al mateix temps que es segueixen mantenint treballadors que han entrat via ETT.

Per la CGT es tracta clarament d’un acomiadament col·lectiu encobert que no reconeixen per no tenir que posar en marxa un procediment que amb tota seguretat no seria admès per l’administració corresponent, i a més s’estalvien tenir que aportar informes de comptabilitat fiscal i tècnic.

Lluny de fer el que estipula la llei, l’empresa ha comunicat als treballadors l’aturada d’una línia de producció i la decisió d’emportar-se part de la producció a altres plantes d’Europa, tot això a esquenes del comitè d’empresa que ha rebut la informació directament dels treballadors afectats, cosa que és intolerable i que com a CGT no estem disposats a permetre. Una vegada més l’empresa vulnera sistemàticament el dret a la informació i consulta de la representació social, ja són moltes les ocasions que aquesta empresa ignora les lleis establertes i que de manera indiscriminada acomiada a companyes sense cap motiu objectiu, no estem disposats a tolerar més aquesta situació i plantarem cara.

Per tot això, des de CGT, convidem a tots i totes les companyes a participar en les mobilitzacions que es portin a terme per evitar més destrucció de llocs de treball, i a tota la ciutadania i organitzacions polítiques i socials, per tal de tallar d’una vegada la eliminació i desaparició de empreses al Baix Camp i concretament a la població de La Selva del Camp.

Convoquem roda de premsa i concentració davant les portes de la fàbrica, situada al c/Energia 2, al polígon industrial La Drecera de La Selva del Camp, aquest divendres 16 de juny a les 13,30 hores.

Exigim més inversions que garanteixin el manteniment dels llocs de treball i de la maquinària, i que s’acabin els acomiadaments.

SI TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES

Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid