La CGT en contra de la modificació a la carta de llocs de treball de l’Ajuntament de Tarragona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT en contra de la modificació a la carta de llocs de treball de l’Ajuntament de Tarragona
diumenge 12 de març de 2017 / Comunicats / Visites: 246
Menéame

La Secció Sindical de la CGT a l’ Ajuntament de Tarragona s’oposa a la modificació de catàlegs de llocs de treball a la carta que preveu aprovar l’equip de govern en el ple del 17 de març

En el proper plenari l’ Ajuntament de Tarragona preveu aprovar la modificació del Catàleg de llocs de Treball, des de la CGT denunciem que actualment aquest catàleg és l’únic instrument legal d’ordenació de personal amb què compta l’ajuntament malgrat l’obligació legal de comptar amb una Relació de Llocs de Treball. Aquest fet pel sindicat es considerat molt greu i consideren que només s’explica per la voluntat dels governs municipals de les darreres dècades (de l’època Nadal i la de Ballesteros) per així poder fer i desfer nomenaments de forma completament arbitrària i a dit.

Des de la CGT, considerem que aquesta modificació del catàleg, que possiblement s’aprovarà al proper Consell Plenari (17 de març), només preveu millores per a determinats estaments de l’ens (al voltant d’una cinquantena) i que sense desmerèixer el reconeixement de casos concrets i adequats, s’oblida del gran gruix de treballadores i treballadors de categories inferiors (al voltant de 900) que sovint veu les seves condicions laborals i retributives per sota de les feines que realment exerceixen.Un exemple d’això són la multitud de persones que desenvolupen tasques com a tècnics mentre laboralment només són considerats auxiliars.

Per últim el sindicat posa de relleu que entre les modificacions que preveu el catàleg s’atorguen algunes places a determinades persones que no van assolir‐les mitjançant el procediment adequat, creat amb aquesta finalitat; es tracta d’una promoció interna de 2013.

D’altra banda, la creació i transformació d’una plaça de director de Recursos Humans en director de Serveis Centrals: ja que a més qüestionen la necessitat de tenir prevista aquesta figura perquè no respon a cap necessitat real de l’ajuntament ni tampoc considerem adequada la retribució i despesa econòmica que suposarà per a l’Ajuntament de Tarragona(54.829,88 € només de complement específic).

Per tot això la CGT vol denunciar públicament aquest plantejament de modificació del catàleg mentre no inclogui un reconeixement, en el seus expedients i en les seves retribucions salarials, de totes i tots els treballadors de l’ Ajuntament.

Secció Sindical de la CGT a l’Ajuntament de Tarragona

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid