Comunicat de CGT Iberpotash Sallent i Súria - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de CGT Iberpotash Sallent i Súria
dijous 9 de febrer de 2017 / Comunicats / Visites: 500
Menéame

Arran de les sentències sobre el dipòsit salí que té l’Empresa sobre de la taula:

Els comitès d’empresa dels centres de Sallent i Súria, i representants sindicals dels diferents sindicats representats en aquest Comitè, han mantingut una reunió per valorar el possible cessament de la productivitat de la mina de Vilafruns, derivada d’un Pla Phoenix, (una aposta de l’Empresa), per la continuïtat de l’explotació minera al Bages situada a la Vila de Súria. Així mateix els Comitès han mantingut reunions amb el Consell Comarcal del Bages, la Delegada del Govern de la Catalunya Central, amb els diferents alcaldes de la comarca i amb la mateixa Empresa Iberpotash, per buscar possibles solucions.

Aquesta secció sindical creu que l’Empresa juntament amb les administracions pertinents, són les responsables de dur a terme les negociacions que tinguin lloc sobre el futur de l’explotació minera al Bages, i prendre les mesures mediambientals necessàries, per pal·liar els efectes dels dipòsits salins que existeixen en l’actualitat a la comarca. Nosaltres com afectats només dir que, la continuïtat de l’explotació minera al Bages no passa pel tancament de la mina de Vilafruns, i donar-li un gir, "en la mesura del possible", al Pla Phoenix, i mantenir els llocs de treball que hi ha actualment a l’empresa, tant directes com indirectes.

CGT Iberpotash Sallent i Súria

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid