#privadaenlluita Vaga a 3 Hospitals QuironSalut des del 21 febrer i concentració a l'Hospital Dexeus el 8 de febrer - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

#privadaenlluita Vaga a 3 Hospitals QuironSalut des del 21 febrer i concentració a l’Hospital Dexeus el 8 de febrer
diumenge 5 de febrer de 2017 / Comunicats / Visites: 835
Menéame

Són temps dolents per treballar a la sanitat privada. El desmantellament de la Sanitat Pública ha fet proliferar exponencialment el negoci del sector privat.

Cada llit tancat en un hospital públic, és una habitació oberta en un hospital privat, és un milió desviat cap a la caixa de multinacionals i fons “voltor”. Cada hora d’espera en urgències i cada pacient en un passadís de la pública, és un nou client disposat a deixar-se enganyar pel “xapat en or” de la sanitat privada. Deixar-se enganyar, perquè darrere del confort, la celeritat i el servei, l’usuari sol pensar que el que hi treballa ho fa sota el mateix amanyac d’amor i calidesa que l’envolta a ell ... i res més lluny de la realitat.

Després d’anys de congelació salarial i empitjorament progressiu de les condicions laborals, la situació als hospitals privats s’ha tornat insostenible.

Unitats de cures intensives neonatals, pediàtriques i d´’adults, cirurgia cardíaca infantil i adulta, llits d’hospitalització de tot tipus, obstetrícia, traumatologia, oncologia... Tenim una cartera de serveis i un volum de pacients a l’altura dels grans hospitals públics o concertats, però les nostres condicions i càrregues laborals, la jornada anual i el salari estan a anys llum.

Els treballadors i treballadores de tot el sistema sanitari mereixem un tracte equitatiu.

Augmenta el volum de treball, la complexitat dels pacients i els horaris abussius i excessos per part de l’empresa. Mentre que cada dia augmentan els seus beneficis en favor dels accionistes, a costa de les treballadores que mantenen plantes a plena ocupació i quiròfans a tota hora.

Els professionals estem a punt de col·lapsar, algunes s’esfonsen entre llàgrimes d’impotència, altres dilaten les seves jornades per no desatendre als pacients i altres simplement estan farts. I quan es proposen mesures per garantir l’acompliment digne d’aquesta professió només trobem el menyspreu, la xuleria i la prepotència de l’empresa, anteposant el concepte de client al de pacient, anteposant els números a les persones.

Es convoca a tots, treballadors/es, usuaris i usuàries a reclamar les millores necessàries i participar en les mobilitzacions organitzades pels sindicats presents en els comitès d’empresa dels centres.

Concentració el dimecres 8 de febrer a l’Hospital Universitari Dexeus (porta principal) C/ Sabino Arana 5, 19 a les 12.30h.

A més, la CGT ha fet convocatòria de Vaga Indefinida que afectarà des del dia 21 de Febrer als Hospitals Dexeus, El Pilar i Quirón Barcelona del grup Quirónsalud.

Sindicat de Sanitat de CGT Barcelona
https://twitter.com/cgtsanidadbcn
https://www.facebook.com/cgtsanitatbcn

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid