Comunicat de la Secció Sindical de CGT de Transportes Hermanos Batet de Valls - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de la Secció Sindical de CGT de Transportes Hermanos Batet de Valls
dissabte 4 de febrer de 2017 / Comunicats / Visites: 488
Menéame

El passat dia 14 de gener, a l’empresa Transportes Hermanos Batet de Valls, els nostres Delegats de la CGT van fer una assemblea informativa pels seus treballadors, amb el suport i acompanyament dels nostres companys i companyes de CGT Catalunya i CGT Tarragona.

Els dies previs a l’assemblea, els nostres Delegats de CGT, van enviar un comunicat a la premsa on manifestaven la situació insostenible que estan patint els treballadors. Una empresa on “el Patró” porta més de 4 anys sense pagar regularment les nòminees mensuals dels seus treballadors, alguns fins a 5 mesos seguits i també algunes pagues extres.

Després d’aquest comunicat el Gerent d’aquesta empresa decideix coaccionar als seus treballadors amb arguments totalment falsos, com per exemple, que no els hi arribava la nòmina perquè era culpa del Banc perquè ell ja havia donat l’ordre de pagament...en fi, mentides més mentides...

La participació a l’assemblea va ser de quasi el 100% de la plantilla, però vam tenir la sorpresa de que quan van aparèixer els encarregats (caps de trànsit), (puntualitzant que mai havien assistit a cap assemblea perquè els seus arguments eren que ells eren treballadors “neutrals” de l’empresa) amb la voluntat de rebentar l’assemblea, exercint de portaveus de l’empresa sense aportar res positiu, sinó d’intentar crear pànic amb el mateix argument que el Gerent de l’empresa i fer-nos fora del recinte.

Deien paraules com: per culpa dels treballadors l’empresa perdria clients, que l’empresa desapareixeria, que anirien tots a l’atur o que els Delegats de CGT no els representaven ni els ajudaven.....En fi, paraules amb carències verídiques, ja que els nostres Delegats de CGT tenen suficients dades recopilades i proves demostrables que aquesta empresa maltracta als seus treballadors. Perquè per a més inri, resulta que l’empresa demostra tenir superàvit, i en 1 any compra 6 camions nous (finançats per les nòmines dels seus treballadors acorralats i amb por de perdre la seva feina).

Aquests 2 encarregats anaven acompanyats de 2 companys camioners que van fer la funció de profetes de l’empresari tot escridassant les mateixes paraules...És sabut que 4 poden fer molt de soroll, però només és soroll. I amb aquest fet només van demostrar que l’empresari es va sentir aterrat amb la necessitat d’enviar a la seva cavalleria rabiosa per defensar-se.

L’objectiu que tenia la nota de premsa i l’assemblea pels treballadors s’ha començat a complir, que no és ni més ni menys que l’empresa Transportes Hermanos Batet de Valls compleixi amb les seves obligacions, tant en la puntualitat en el pagament de les nòmines i de forma periòdica com en complir la seguretat garantida al treball.

Una vegada més deixem demostrat que amb informació sindical i organització aconseguim eines per seguir lluitant per un treball digne.

SI ELS DE SOTA ES MOUEN, ELS DE DALT TREMOLEN

Secció Sindical de CGT de Transportes Hermanos Batet de Valls

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  9. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  10. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid