CGT davant la compra de Tecnocom per part de Indra - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT davant la compra de Tecnocom per part de Indra
dimarts 10 de gener de 2017 / Comunicats / Visites: 203
Menéame

En relació a l’operació d’adquisició pública de Indra sobre Tecnocom, les seccions sindicals de la CGT a Indra Sistemes volem notificar el següent:

Indra acaba de sortir d’un ERO que afecta oficialment a 1750 treballadors i que està sustentat per motius econòmics i organitzatius. Atès que el pla de viabilitat de Indra indicava que els costos del ERO no es veurien amortitzats fins al tercer any d’aplicació, ens resulta de difícil comprensió que ara es disposi d’efectiu per a l’adquisició de Tecnocom.

A més, la situació de Tecnocom no justifica, a priori, l’import de la transacció. En 2015 va declarar beneficis de 3.1 milions d’euros sobre una facturació de 406, venint de pèrdues de 13 milions el 2014. La seva valoració borsària a data de 12 de febrer de 2016 (amb prou feines 10 mesos abans de l’OPA) era de 0.98 euros, mentre que el preu que finalment ha acordat Indra és de 4.25 euros, un increment de més de quatre vegades.

CGT ha intentat posar-se en contacte amb l’empresa perquè ens expliqués la motivació d’aquest sobrecost, ja que no tenim constància de cap fet rellevant que justifiqui aquest sobrepreu. La seva resposta és que el senyor Martorell està molt ocupat per reunir-se amb nosaltres.

Donada l’opacitat i la urgència de l’operació, l’únic factor que entenem pot motivar aquesta compra és que Tecnocom, conjuntament amb Scytl, han estat les dues úniques empreses que han guanyat a Indra la gestió de les eleccions generals de l’estat espanyol en tota la seva història. Volem recalcar que l’Estat controla el 20% de Indra a través de la SEPI, per la qual cosa entenem que una vegada més Indra s’està utilitzant partidistament per a interessos polítics i aliens a l’activitat empresarial, oblidant-se que els treballadors hem sofert un ERO injust, innecessari, i que les nostres condicions laborals empitjoren cada any que passa.

Per ampliar informació podeu contactar amb:

Daniel Alzueta – 615 89 99 65
Secretari General CGT Indra Sistemes Consultoria

Jose Luis Ortiz – 628 67 47 12
Secretari General CGT Indra Sistemes Metall

http://cgtindrabcn.blogspot.com.es/
@cgtindrabcn

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Ordre judicial de cerca i captura contra el Secretari General de la CGT de Catalunya en el marc del procés judicial del cas ’27 i més’
  2. Comunicat de la CGT de Sallent en solidaritat amb Anna Gabriel
  3. Material per a la Vaga General Feminista del 8 de març de 2018
  4. Com actuar en cas que l’empresa vulgui ’camuflar’ un accident laboral
  5. Argumentari de la CGT per a la vaga general feminista del 8 de Març
  6. Cerca i captura
  7. Manifest de la CGT per a la vaga general del 8 de març de 2018. Sense les dones el món no funciona
  8. Ni al cap ni enlloc! Concentració el 27 de febrer a l’Audiència Provincial de Tarragona pel judici per la denúncia contra els abusos policials a la vaga general del 14N 2012
  9. CGT Ensenyament de Lleida registra una proposta de resolució per expulsar al director de l’escola de l’Opus de la comissió municipal contra la segregació escolar
  10. Crida de CGT Ensenyament a la Vaga General Feminista del 8 de Març

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid