La pèrdua de confiança amb l'alcalde de Valls, Albert Batet - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La pèrdua de confiança amb l’alcalde de Valls, Albert Batet
Comunicat Secció Sindical CGT Pius Hospital de Valls
dimecres 23 de novembre de 2016 / Comunicats / Visites: 298
Menéame

La Secció Sindical de la CGT del Pius Hospital de Valls segueix lluitant i reivindicant un servei que és bàsic i fonamental per a la nostra població i pels nostres professionals sanitaris. Una vegada més ens trobem enfrontats davant d’un patriarcat d’equip de govern que no fa més que aixafar-nos amb el dit per despullar un servei i apedaçar-ne un altre.

Al passat mes de setembre, el batlle, Albert Batet, va reunir el Comitè d’Empresa del Pius Hospital de Valls amb la intenció de refer les confiances amb el Consell d’Administració i la Gerència del Pius Hospital de Valls. Semblava que hagués de funcionar ja que va parlar amb un llenguatge molt pacificador, on entre altres coses, Batet va dir que no tenia cap mena d’intenció de ’castigar’ més als professionals sanitaris del centre.

En aquests dos últims mesos no hem parat de recopilar dades i demostrar a la Direcció del Pius que la Residència Alt Camp (RAC) de Valls pateix una greu mancança de personal assistencial, però tot hi així la Gerència segueix sense entrar en raó, seguint en la línia d’argument de que hi ha dèficit per culpa dels professionals, no de mala gestió dels patrons. Un argument poc fiable, pobre en contingut i demagog dins l’enteniment de la nostra Secció Sindical de la CGT.

Arrel de tot l’explicat, la Direcció de la RAC, juntament amb la Supervisió Assitencial i Directora Assistencial, decideix reunir-se espontàniament amb les professionals del torn d’aquell moment de la 3era planta per comunicar que en quatre dies trauran un reforç de torn de matí de 5 hores i que les que queden hauran d’assumir la seva feina, i un altre reforç de 6 hores del torn de tarda. Precarietzant encara més als professionals de la planta. Aquestes hores de personal les posaran al servei d’unes altres plantes de la Residència... La Gerència es nega rotundament ampliar la dotació de personal d’Auxiliars d’Infermeria i Cuidadores.

El passat dia 16 de novembre, l’equip de govern de CiU i ERC ens torna a reunir per intentar crear un espai de treball amb la part representat dels treballadors que serviria per donar-nos informació directa sobre els horitzons del Pius Hospital de Valls i de tots els seus serveis. Ens comuniquen que no hi haurà cap més membre de dins del Consell d’Administració del Pius... que només hi seran ells per evitar discussions. També ens van deixar ben clar que els problemes assistencials que patim al centre i sobretot al servei de la RAC no seria un lloc on treballar aquests problemes... Ja tenen als teus confidents ben ensinistrats.

En resum, a part de les paraules electoralistes del senyor Batet i els fets ocorreguts de la reorganització de personal assistencial sense llegir-se, i tractant de menyspreu, una proposta de millora de dotació de personal assistencial presentada a l’empresa pels representants dels treballadors, aquest equip de govern elitista i auster vol demostrar que poden seguir treballant acompanyats de la part social... Error!

La nostra Secció Sindical de CGT ha perdut plenament la confiança i la transparència que vam intentar acceptar per part del senyor alcalde Albert Batet després dels fets ocorreguts a la RAC... Un servei que també té la intenció de despenjar-lo del Conveni Siscat de la sanitat concertada.

Secció Sindical CGT Pius Hospital de Valls

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid