Teleco Tarragona es vol treure de sobre els falsos autònoms forçant-los a rescindir voluntàriament el contracte - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Teleco Tarragona es vol treure de sobre els falsos autònoms forçant-los a rescindir voluntàriament el contracte
dimecres 2 de novembre de 2016 / Comunicats / Visites: 143
Menéame

ATENCIÓ!!! TREBALLADORS AUTÒNOMS DE TELECO TARRAGONA EN PERILL!!!

Arran de la comunicació del Secretari de la Generalitat, Sr. Josep Ginesta, on anunciava l’inici d’una macro recerca a les empreses subcontractades per Telefónica-Movistar, TELECO presumptament està “aconsellant” als treballadors que es troben actualment en situació de FALSOS AUTÒNOMS, amb l’excusa que no pot mantenir-los en aquesta situació, al fet que transformin la seva situació en una de la següents opcions: crear petites empreses S.L. o bé crear una societat compartida (falses cooperatives).

Per què TELECO té aquest sobtat interès a transformar als FALSOS AUTÒNOMS en empreses S.L i/o societats compartides? Per trencar el vincle laboral i que després el treballador no pugui sol·licitar l’ingrésa TELECO com a treballador de plantilla fixa quan la inspecció resolgui.

Molt senzill, després de les recents resolucions on la inspecció de treball de Barcelona multa a les contractes amb gairebé 6 milions d’euros per existir una trama il·legal de cessió il·legal i falsos autònoms, les empreses estan consultant a gabinets jurídics com intentar solucionar la situació tan complicada que se’ls ve damunt.

Amb les resolucions d’inspecció, els treballadors i treballadores autònoms de TELECO (falsos autònoms realment) i les empreses en situació de cessió il·legal, quan es resolguin les recerques de Tarragona i si finalment es demostren aquestes il·legalitats com a Barcelona, podran sol·licitar l’ingrés en l’empresa TELECO com a personal propi de plantilla.

Com defensar-se davant aquest atac de la patronal?

Tranquil·litat abans de res, si fem les coses bé, no hem de preocupar-nos. El normal és que l’empresa insti a l’autònom que modificar la seva situació laboral amb Teleco i que es transformi en empresa S.L. o societat compartida. En molts dels casos, sota la presumpta amenaça que o fas el que et diuen o no tornaran a donar-te treball, per desgràcia, s’ha convertit en una pràctica habitual últimament.

1. Intenta recollir totes les proves possibles, tant físiques com a digitals o àudios, arribat el moment poden ser clau.

2. Quan et citin en l’empresa has de traslladar al teu cap la negativa de modificar la teva situació laboral actual amb TELECO (vols seguir com a “fals autònom)

3. Al moment que l’empresa t’amenaci amb no donar-te treball, o bé et canviï a zona pitjor perquè acabis marxant-te, o simplement et rescindeixi el contracte, just en aquest moment, TINDRAS 20 DIES per demandar a l’empresa sol·licitant l’ingrés en la mateixa com a personal propi i per vulneració de drets fonamentals (indemnització).

4. Recorda que si com a Barcelona es demostra que ets fals autònom, podràs sol·licitar la devolució de totes les quotes d’autònom del temps que hagis estat en aquesta situació.

No tinguis por, som molts els que estem en aquesta situació i aquesta vegada no ens anem a deixar enganyar. Per a qualsevol tipus d’assessorament legal pots posar-te en contacte amb nosaltres en teleAfonica@ymail.com i et facilitarem tota l’ajuda necessària. A més sempre et mantindrem en l’anonimat.

http://teleafonica.blogspot.com.es/2016/10/atencion-trabajadores-autonomos-de.html

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  8. Alliberem-nos de l’opressió dels estats i del capitalisme. Autodeterminació i autogestió
  9. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid