Si a l'agost a les 7 és fosc, a l’agost a l'Hospital Joan XXIII tot el dia és fosc - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Si a l’agost a les 7 és fosc, a l’agost a l’Hospital Joan XXIII tot el dia és fosc
Comunicat de la Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona
dimarts 9 d'agost de 2016 / Comunicats / Visites: 601
Menéame

Si a l’agost a les 7 és fosc, a l’agost a Joan XXIII tot el dia és fosc

La secció sindical de la CGT de Joan XXIII vol denunciar els punts que perden llum a Joan 23 aquest mes:

1. Atenció a l’usuari porta tot el mes d’agost amb una presència física al matí i una a la tarda (normalment son dos al matí i una a la tarda). Ens sembla molt greu que amb l’afluència de gent que hi ha al matí estigui una persona sola.

2. Servei de telefonia, “més del mateix”. Ens sembla molt greu que en un servei tan important com és la comunicació estigui només una persona al matí i una altra a la tarda (a la nit i caps de setmana és atès per una auxiliar administrativa) per rebre trucades, donar informació i posar trucades de l’interior del centre a l’exterior. Cal remarcar que el codi IAM l’activa sempre l’auxiliar administrativa des de urgències, que ha de deixar la seva feina per activar el codi, ja que els professionals de guàrdia tenen un temps determinat per acudir a l’hospital a atendre aquest codi una vegada han rebut l’avís.

3. A la 2ª planta s’han tancat 8 llits que eren de CMA i això ha servit d’excusa per reduir les presències físiques de TCAIs a la nit, deixant només una presència física a jornada sencera i una altra a mitja jornada, abans eren dues presencies físiques tota la nit (voldríem puntualitzar que els llits tancats eren de CMA que per la nit no s’utilitzen). És per això que s’ha reduït mitja presencia física en una planta en què els pacients són molt dependents.

4. A la 3ª planta de cirurgia s’han reduït 14 llits i han tret una infermera per torn, una TCAI al matí, han tret el reforç de TCAI de la tarda i han deixat una TCAI a la nit i una a mitja jornada. Els números que dona la direcció no són correctes. No es pot dir que 2+2 fan 4, s’ha de tenir en compte la complexitat dels pacients que queden ja que són pacients molts complexes i els llits que es tanquen solen ser de pacients autònoms.

5. Per acabar d’arrodonir la cosa, però aquí ja es va fer fosc al juliol, és el tema de les extraccions ordinàries de sang. Durant l’any les fa bàsicament un equip de dues infermeres que pugen a les 8 del matí i fan les extraccions, i ara ho han de fer les infermers del torn de nit, que ja van prou ofegades i a més, els coincideix amb l’hora de repartir la medicació.

Hem passat la problemàtica a la direcció i ens ha contestat que ho estan mirant, que faran el que podran però que de moment “és el que hi ha”.

Esperem que vegin la llum aviat i s’aclareixi la foscor, però mentrestant a “pringar” les de sempre.

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII de Tarragona

9 d’agost del 2016

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  10. Formulari d’afiliació (beta)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid