CGT es persona com a acusació popular en el cas Bankia - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT es persona com a acusació popular en el cas Bankia
diumenge 10 d'abril de 2016 / Comunicats / Visites: 331
Menéame

CGT ES PERSONA COM A ACUSACIÓ POPULAR EN EL CAS BANKIA

Després de la retirada de UPyD com a acusació popular en el procediment contra BANKIA i els seus directius, en el qual el jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu, ens obligava a comparèixer sota la direcció lletrada i representació del referit partit polític, finalment s’ha acceptat que la Confederació General del Treball (CGT) pugui actuar com a acusació popular en aquesta causa, sota representació i direcció lletrada pròpia, que serà assumida pel lletrat del gabinet jurídic confederal Raúl Maíllo.

CGT té representació i implantació en les entitats on s’han produït els fets objecte del procediment, sent les persones treballadores d’aquestes entitats, perjudicades en un doble sentit, com a empleats i empleades que van sofrir les conseqüències de la reestructuració del sector amb múltiples acomiadaments i baix dures condicions, i com a ciutadans i ciutadanes, que formen part de la societat que, per part d’una minoria, ha estat objecte de conductes freturoses de tota ètica, antisocials i delictives cap a la resta una societat que reclama, com menys, un rescabalament de tot el dany causat.

Després de l’aportació de la exorbitada fiança imposada pel magistrat de l’Audiència Nacional i la retirada de l’acusació popular de UPyD, acaba ara la lluita per l’exigència del nostre dret per comparèixer en la causa i comença l’exercici real de l’acció penal, per nosaltres mateixos amb els nostres mitjans, com a CGT, a fi d’exigir que d’alguna manera es repari el dany causat, que els responsables no eludeixin l’acció penal i que es desemmascari a els qui han portat al fet que tota la societat hagi pagat col·lectivament els deutes generats per sectors minoritaris, a més de defensar els drets de les i els treballadors que van ser acomiadats en una salvatge reestructuració del sector financer.

Secretariat Permanent Comitè Confederal CGT

7 d’abril de 2016

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid