Contra la repressió de l'Estat i l'obscurantisme religiós. Comunicat de la Fédération Anarchiste francesa - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Contra la repressió de l’Estat i l’obscurantisme religiós. Comunicat de la Fédération Anarchiste francesa
dilluns 16 de novembre de 2015 / Comunicats / Visites: 352
Menéame

La Fédération Anarchiste es posiciona contra la trobada "ecologista" COP21, organitzada per aquells que són responsables de tots els problemes mediambientals a l’escala mundial, i contra l’obscurantisme religiós de l’Estat islàmic i els seus atacs apuntant la població, a França com en altres llocs.

Avui més que mai la llibertat és atacada per l’Estat i l’obscurantisme religiós.

Al mateix temps que l’Estat francès organitza la repressió contra les anticapitalistes i llibertàries que volen manifestar-se a París per la COP21, col·labora amb règims islàmics com els estats turc, iranià i saudita, i per tant contra les poblacions kurdes que es troben en primera línia contra l’Estat islàmic.

Com a continuació als atemptats terroristes del 13 de novembre de 2015 reivindicats per l’Estat Islàmic, l’Estat francès, que és en guerra a Síria, però també al Niger, al Mali, al Tchad, ve dha declarat l’estat d’urgència en tota la França, fet que li permetrà violar les llibertats públiques. Durant la COP21, a la clausura de les fronteres ja prevista, s’afegirà la repressió contra les accions anticapitalistes. Els plans Vigipirate han demostrat la seva inutilitat i l’estat d’urgència no serà pas més eficaç. Tot això serà aprofitat essencialment pels islamistes radicals i els feixistes de tot tipus, encantats de presenciar la militarització i polarització de la societat francesa, i per a la degradació de les llibertats individuals.

Al fons del problema, des de fa anys, hi trobem la misèria, el racisme i l’estigmatització dels francesos d’origen estranger, sobretot als suburbis de les perifèries de les grans ciutats, que han comportat la radicalització de centenars de joves que han marxat fer la jihad a Síria i l’Iraq, o que vénen de cometre els atemptats que han costat la vida a 129 persones innocents. En aquests llocs on la misèria és més forta, la manipulació per part d’islamistes radicalitzats ha estat facilitada per l’absència d’organitzacions que treballen per una perspectiva col·lectiva d’emancipació.

En tant que l’Estat francès continuarà col·laborant hipocritament amb Estats teocràtics, en tant seguirà estigmatitzant la joventut francesa d’origen estranger o de confesió musulmana, en tant que donarà lliçons moralistes sobre l’ecologia tot prosseguint la seva campanya imperialista a l’Àfrica per protegir les mines d’urani d’Areva, el terrorisme fonamentalista i estatal continuarà.

Contra l’Estat i l’obscurantisme, organitzem la resistència social i llibertària !

Secrétariat des Relations Internationales - Fédération anarchiste
http://www.federation-anarchiste.org/

* Comunicat de la Fédération Anarchiste en llengua francesa davant els atemptats d’activistes d’Estat Islàmic a París.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid