Pandora, la dels vents, i nosaltres, de part dels bons - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Pandora, la dels vents, i nosaltres, de part dels bons
Article d’opinió de Jordi Martí Font
dissabte 31 d'octubre de 2015 / Articles opinió / Visites: 514
Menéame

Podríem dir que les anarquistes, sempre, al llarg de la història i de tota la terra, han demostrat àmpliament la seva intel·ligència i la seva astúcia. Sempre han anat un pas -o diversos quilòmetres- més enllà del que el poder volia o feia per a la majoria, i sempre han donat mostres de gran atreviment simbòlic i real.

I ara, sense cap mena de dubte, estem assistint a una nova forma de posar-se al capdavant de la societat. Sinó, com s’entén que els que han creat un "grup terrorista criminal" no hagin fet cap atemptat? Com s’entén que no només fessin pública la seva constitució com a "grup terrorista criminal" sinó que a més donessin un correu de contacte per si algú es volia afegir a "fer el mal". Sense cap mena de dubte, estan desconcertant els antiterroristes practicant un terrorisme inexistent i aquesta és una nova forma de crear tendència.

Realment, les universitats de tot el món necessitaran moltes tesis doctorals per entendre les característiques d’aquests terroristes sense bombes, d’aquests detinguts unes setmanes acusats de ser dolents i alliberats sense proves. Que n’arriben a ser de malèvols! Són tan dolents que tot el que els atribueixen no ho han fet mai. És el súmmum de la dolenteria i de l’odi al sistema: fer el contrari del que la policia diu que fan i pel qual se’ls deté, se’ls emmanilla i se’ls posa ala presó uns dies.

En fi, els mitjans de comunicació catalunyesos, aquests dies, a banda del definitiu camí cap al procés, estan plens d’anarquistes i de Pujols, les dues cares del mateix país. "Pandora, Pandora, Pandora..." i "Diuen, diuen, diuen"... amb la diferència que als primers els anomene criminals malgrat no hi hagi proves per tal de mantenir-los a la presó i el segons (i família) serà sempre un prohom perquè sortia molt per la tele i recordava les cares de tothom amb qui havia parlat. I nosaltres, ja ho deia l’Ovidi, sempre, de part dels bons, amb els vents que no cap en cap caixa.

* Jordi Martí Font és activista social i afiliat a CGT Tarragona.
http://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=272074

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT de Catalunya finalitza el seu XIè Congrés a Òdena
  2. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  3. Catalunya i les anarquistes
  4. Concentracions el 26 i 27 d’octubre a Barcelona contra l’ERO a Lacoste Ibérica
  5. Els socorristes de les platges de Barcelona presenten denúncia a Inspecció de Treball perquè les cadires de vigilància no garanteixen la salut dels treballadors i la seguretat dels banyistes
  6. 10 anys de presó per ajudar a un refugiat? Lola absolució!
  7. 11è Congrés de CGT Catalunya a Igualada-Òdena
  8. Concentració d’operàries i operaris de serveis de la Diputació de Barcelona el 25 d’octubre a Minerva i Can Serra
  9. Acords de Congrés de la CGT de Catalunya
  10. Els professors de la Universitat de Barcelona tornaran a fer vaga el 25 d’octubre per reclamar unes millors condicions laborals

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid