[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia
dimarts 20 d'octubre de 2015 / Acció Sindical / Visites: 416
Menéame

[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia

Des del Comité Confederal de CGT del País Valencià i Murcia hem editat la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries; una petita, senzilla i útil guia, que pretén dotar d’informació i eines de lluita i apoderament al que ja és el sector majoritari de la classe treballadora: el precariat.

Feines sense contracte, llargues jornades laborals, menys salari i uns cada vegada més escassos drets laborals, en definitiva, una major precarietat laboral i social és la trista realitat de la major part de la classe treballadora, on quasi un 20% de les persones treballadores ja viuen sota el llindar de la pobresa.

Es per això que editem aquesta Guia i la fiquem a disposició de tota la Confederació Territorial de CGT del País Valencià i Murcia, així com a l’abast de tota la societat, de manera que qualsevol associació o col·lectiu interessat del País Valencià o Murcia puga rebre-la o realitzar una presentació de la Guia, sense cap cost. És necessari de dotar-nos d’eines i recursos de lluita i organització col·lectiva per combatre la precarietat i aconseguir major dignitat a la nostra feina i la nostra vida.

A més, aprofitem per penjar la Guia en aquesta pàgina de manera que us la pugueu descarregar de manera totalment gratuïta, així com compartir-la i donar-li difusió.

Des d’aquestes línies volem agrair a les companyes de CGT-Catalunya, qui editaren la Guia en primer lloc, així com a la secció sindical de CGT-Universitat de València, els Serveis Jurídics i l’Equip de Comunicació de CGT-PV i M per tota la seua col·laboració i esforç per fer possible que la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries siga una realitat.

Per tal de rebre informació, consultar la disponibilitat d’exemplars, organitzar una presentació, etc... podeu ficar-vos en contacte a través del correu spcgtpvm.formacion@gmail.com o al telèfon 692739441.

Us podeu descarregar la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries, editada per CGT del País Valencià i Murcia, en valencià i castellà, clicant els PDF o anant a Slideshare:

Secretaria de Formació de CGT del País Valencià i Murcia

En valencià:

http://www.slideshare.net/CGTPV/breu-guia-laboral-dautodefensa-per-a-precries-valenci
Descarrega-te-la en valencià:
http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/guialaboralcgt-pvvalenciw-151019095728-lva1-app6891_1_.pdf

En castellà:

http://www.slideshare.net/CGTPV/pequea-gua-laboral-de-autodefensa-laboral-para-precarias-castellano

Descarrega-te-la en castellà: http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/guialaboralcgt-pvcastellanow-151019100012-lva1-app6892.pdf

http://www.cgtpv.org/Descarrega-Edicio-de-la-Breu-Guia-d-Autodefensa-Laboral-per-a-Precaries-de-CGT.html

Més informació:

Crèdits:
Aquesta BREU GUIA D’AUTODEFENSA LABORAL PER A PRECÀRIES és una reedició per a el País Valencià i Múrcia de la realitzada per les Secretaries de Formació, Jurídica, Salut Laboral i Comunicació de la CGT de Catalunya.

Agraïm al Comitè Confederal de CGT de Catalunya la seua disponibilitat per a fer-la possible i que siga també un projecte del Comitè Confederal del País Valencià i Múrcia.

El nostre agraïment a la Secció Sindical de CGT de la Universitat de València per la seua adaptació al valencià. També als Serveis jurídics de CGT de les Federacions Locals de València i de Múrcia per l’assessorament i ajust a les legislacions del nostre àmbit territorial.

Revisat i maquetat per l’Equip de Comunicació de CGT-PV.

Disseny original de coberta, contraportada i il·lustracions: Roser Pineda, de la Federació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya.

www.cgtpv.org

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La “Llei Aragonès”, els serveis públics al punt de mira
  2. Material de la trobada de delegats/des de prevenció de CGT Catalunya
  3. Una sentència del Tribunal Suprem limita encara més el dret de vaga
  4. La revolta de les biblios
  5. Manifest en defensa de les biblioteques públiques de Barcelona
  6. La CGT de Catalunya davant la sentència de la justícia grega a la companya Lola Gutiérrez
  7. Material Vaga General Feminista 8M
  8. L’Assemblea de CGT en el Port de Barcelona, exigeix la readmissió dels acomiadats de TEPSA i dona suport a la vaga convocada a partir del 5 de novembre
  9. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  10. Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid