CGT convoca manifestació a Lleida l'1 de Maig. Manifest de CGT Lleida - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT convoca manifestació a Lleida l’1 de Maig. Manifest de CGT Lleida
dimarts 28 d'abril de 2015 / Notícies / Visites: 203
Menéame

La CGT de Lleida convoca als treballadors i les treballadores de Lleida i rodalies, i als diferents grups, organitzacions i col·lectius amb els que lluitem als carrers colze amb colze durant la resta de l’any a la manifestació del proper divendres 1 de maig.

La manifestació sortirà de la Plaça del Treball a les 12h. i finalitzarà a la Plaça de la Paeria.

MANIFEST DEL 1er. DE MAIG DE LA CGT DE LLEIDA

El 1er. de maig és un dia de mobilització i lluita per la classe obrera a nivell internacional. A Lleida, com cada any, sortim al carrer per trobar- nos les diferents organitzacions polítiques i socials amb consciència de classe, que ens coincidim en les lluites amb les quals denunciem els continus atacs i la violència estructural a la que estem sotmesos i sotmeses. El 1er. de maig no és un dia de celebracions, la classe obrera no té massa que celebrar més enllà de la lluita que compartim dia a dia en els nostres respectius espais de rebel•lia.

Per a nosaltres cada dia és 1 de maig. Tots i cadascun dels dies de l’any són dies per la lluita, per a l’organització, per a la pràctica del suport mutu, per a treballar en la defensa dels drets de la nostra classe, i per a fer camí vers la revolució social i la construcció d’una societat horitzontal, autogestionària i antipatriarcal.
Som conscients, per que la patim en primera persona, que encara estem immerses en un procés d’espoli i saqueig que, sota l’excusa de crisis econòmica, ha permès continuar desenvolupant continues agressions vers les classes populars, arravatant drets i augmentant la repressió, la precarietat i l’exclusió, fins a límits difícilment suportables per gaire temps més. Una violència orquestrada pels poders econòmics i aplicada pels poders polítics, que es manifesta amb retallades de drets socials, laborals i jurídics, amb l’apropiació de bens i recursos públics per part d’interessos privats i amb la repressió i l’assetjament de qualsevol intent de resistència i dissidència.

Al nostre territori tenim exemples que així ho demostren en diferents àmbits de la vida, com son: L’intent de construcció d’una presa per part d’Endesa al Congost de Mont Rebei, amb les repercussions paisatgístiques i ecològiques que suposa. Els cruels desnonaments per part d’entitats financeres enriquides per la crisis, amb la resistència frontal de la PAH. La criminalització del jovent rebel i combatiu del Casal Popular per voler crear espais de cultura i lluita autogestionats, amb 5 judicis i un total de nou persones implicades. La persecució a tres joves per lluitar pels drets i la dignitat de les persones preses. L’intent de privatització de la Sanitat pública per part del govern de CiU amb l’oposició exemplar de la Marea Blanca. O els diferents processos de privatització de serveis públics municipals engegats per la Paeria en benefici dels interessos privats, tal i com ha denunciat reiteradament l’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics (ADSP).

A nivell sindical, la lluita contra l’assetjament laboral dels companys i companyes de la empresa ATENTO, i altres empreses subcontractades i falsos autònoms de Telefònica, suportant unes condicions laborals i una pressió psicològica propera a l’esclavatge. La defensa dels llocs de feina i la qualitat del servei dels treballadors i treballadores de Correus. O la lluita contra la degradació de les condicions laborals i psicològiques en l’empresa de serveis Agroxarxa, d’Unió de Pagesos. Son exemples de dignitat i lluita contra aquesta violència i aquestes agressions.

No estem aquí per a col•laborar amb el poder ni per plantejar una reforma ètica del capitalisme, estem per combatre’l i per assajar noves formes de relacions laborals i humanes que superin aquest estat de misèria.

Benvingudes totes les que sumem revolta, les de sempre, per continuar dient no, per continuar desobeint, per demostrar un any més que som i serem ingovernables.

Som i serem ingovernables. No ens deixarem domesticar!!!
Visca la terra i visca la classe treballadora!!!

CGT de Lleida, abril de 2015

Federació Intercomarcal CGT Lleida

https://www.facebook.com/events/414848015360842/

Més informació:

- TWITTER CGT LLEIDA

>>> Cartell en document adjunt.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell 1 de Maig Lleida

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  5. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  6. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  9. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  10. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid