Conflicte laboral amb Restaurant Les Ànimes i Estació de Servei Entreauto a Reus - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Conflicte laboral amb Restaurant Les Ànimes i Estació de Servei Entreauto a Reus
dijous 2 d'abril de 2015 / Notícies / Visites: 350
Menéame

Un grup de militants de la CGT hem estat el matí de dilluns 30 de març repartint octavetes informatives als clients del Bar-Restaurant Les Ànimes i l’Estació de Servei Entreauto situades al polígon Mas de les Ànimes de Reus (a la rotonda d’entrada a Reus venint de Falset per la carretera vella), degut a l’assetjament que està patint un afiliat del sindicat amb la finalitat de "cremar-lo" i que abandoni voluntàriament la feina i, a més, no li paguen els salaris com a revenja per haver denunciat diversos incompliments de la normativa laboral per part de l’empresa. A partir d’aquí seguirem convocant altres accions en suport del nostre company com a complement a la via jurídica que ja està en marxa, al temps que fem una crida al boicot a aquests establiments mentre no es solucioni el conflicte.

RESTAURANT LES ÀNIMES SL I ENTREAUTO SL ASSETJEN I DISCRIMINEN TREBALLADORS, I SI DEMANES QUE ES COMPLEIXI LA NORMATIVA VIGENT NO ET PAGUEN EL SALARI

Si treballes al restaurant Les Ànimes, propietat d’Entreauto SL et trobes que:

- Et fan fer funcions que no es corresponen amb el teu contracte, més hores de les marcades i a més no te les paguen.
- No disposes de calendari laboral, treballes festius sense cobrar-los o que te’ls tornin i et canvien l’horari d’un dia per l’altre.
- T’encadenen contractes temporals (en frau de llei) per tal de no tenir indefinits.
- L’empresa pressiona i assetja els treballadors per tal que signin baixes voluntàries o acordin acomiadaments sense percebre la indemnització que els correspon.
- Si reclames els teus drets i no et sotmets a les pressions de l’empresa ets assetjat amb canvis d’horari, sancions injustes... i et deixe’n de pagar el salari. Això és el que li ha passat a un treballador afiliat a la CGT que ha demanat que es complís la normativa laboral vigent.

L’administradora del Restaurant Les Ànimes és Marina Besora Roselló, mentre que l’administrador i propietari tant d’Entreauto com del Restaurant Les Ànimes és Joan de la Creu Besora Cabré.

L’objectiu de l’empresa: mantenir llocs de treball precaris per tal de no pagar indemnitzacions i no respectar els drets dels treballadors.

DEMANEM QUE NO ES CONSUMEIXI EN AQUEST RESTAURANT NI ES POSI CARBURANT EN AQUESTA GASOLINERA O ES COMPRI A LA SEVA BOTIGA FINS QUE RESPECTIN LA NORMATIVA LABORAL I PAGUIN EL QUE DEUEN.

Federació Local CGT Reus

Més informació:

- TWITTER CGT REUS

- 

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid