Valoració d'urgència de la CGT dels resultats a les eleccions sindicals 2015 a l'ensenyament públic de Catalunya - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Valoració d’urgència de la CGT dels resultats a les eleccions sindicals 2015 a l’ensenyament públic de Catalunya
CGT passa de 18 a 28 delegades en el conjunt de Catalunya
divendres 27 de febrer de 2015 / Comunicats / Visites: 935
Menéame

Des de CGT Ensenyament volem agrair el suport que ens heu donat gairebé 2.000 docents. Estem convençudes i convençuts que en cas d’haver-nos presentat a les 10 circumscripcions, o Serveis Territorials, aquesta dada hagués estat superior.

Per segona vegada consecutiva som el sindicat que més creix percentualment en nombre de vots i de delegades i delegats. Concretament, en aquestes eleccions hem passat de 18 a 28 delegades i delegats, la qual cosa suposa un augment del 64%.

Som conscients que els vots rebuts signifiquen, a més d’un reconeixement a la nostra feina, un suport a la nostra manera d’entendre i practicar l’activitat sindical, construint des de baix, amb la gent i des de la gent. Sense considerar-nos especialistes, professionals, experts, sinó part del professorat.

Reiterem el nostre agraïment i ens comprometem a continuar amb la nostra voluntat de participació de les i dels docents des de les assemblees de centre, de zona, i de docents i d’altres treballadores de l’ensenyament públic. Des d’unes Juntes de Personal obertes i des d’un reconeixement efectiu de les delegades i delegats de centre.

Per últim, i malgrat les diferències de crèdits horaris amb altres organitzacions majoritàries, us assegurem que els nostres criteris prioritaris seguiran sent el contacte directe amb les i els docents i la rotativitat en les llicències sindicals, en comptes de l’activitat burocràtica permanent i allunyada de la realitat de la gent.

- Resultats provisionals escrutats el 99,37%

CGT ha obtingut 1887 vots en el conjunt de Catalunya a les Juntes de Personal Docent, que representen un total de 28 delegats i delegades repartits en els següents àmbits: Consorci d’Educació Barcelona 4, Tarragona 2, Barcelona comarques 4, Baix Llobregat 8, Vallès Occidental 7, Maresme-Vallès Oriental 3.

El repartiment de delegats en el conjunt de Catalunya queda així: USTEC 150, CCOO 93, ASPEPC 38, CGT 28, UGT 24, ANPE 6, CSIF 3, USOC 2. (El detall per zones el teniu en el document adjunt, amb els resultats provisionals amb el 99.37% Escrutat).

CGT Ensenyament

26 de febrer de 2015

http://cgtense.pangea.org/


Bons resultats de CGT a l’Ensenyament públic de Catalunya

El 26 de febrer es van celebrar les eleccions sindicals de docents no universitaris de la Generalitat de Catalunya. CGT Ensenyament vam presentar candidatures en 6 dels 10 Serveis Territorials, obtenint representativitat en tots ells.

En conjunt, hem rebut gairebé 1.900 vots (a falta de computar 4 taules parcials) i hem passat de 18 a 28 delegats/des (increment del 55%): Consorci de Barcelona 4 delegats/as (en les anteriors eleccions, 2), Baix Llobregat 8 (5), Vallès Occidental 7 (5), Barcelona Comarques 4 (3), Maresme Vallès Oriental 3 (3) i Tarragona 2(0).

Som el sindicat que percentualment més ha crescut i un dels dos únics que hem augmentat representativitat, en unes eleccions amb menys delegats/des en les Juntes de Personal per les retallades de plantilles. Passem a ser el 4t sindicat més representatiu i en dos Serveis Territorials el 3r, només per darrere de USTEC-STEs i CCOO.

CGT Ensenyament

Més informació:

- WEB CGT ENSENYAMENT

- TWITTER CGT ENSENYAMENT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid