Passi de vídeo i xerrada sobre l'Amiant al Palau de Justícia BCN, el 24 de febrer a Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Passi de vídeo i xerrada sobre l’Amiant al Palau de Justícia BCN, el 24 de febrer a Barcelona
Organitza CGT Justícia Barcelona i Col.lectiu Ronda
dijous 19 de febrer de 2015 / Acció Social / Visites: 377
Menéame

Passi de vídeo i xerrada sobre l’Amiant al Palau de Justícia BCN , el 24 de febrer a Barcelona

DIA: 24 DE FEBRER

HORA: 16H

LLOC: COL.LECTIU RONDA (C/TRAFALGAR, 50)

El proper dimarts 24 de febrer de 2015 a les 16h, la Secció Sindical de CGT de Justícia de Barcelona organitza, conjuntament amb el Col•lectiu Ronda, un acte de sensibilització sobre els efectes en la salut dels i les treballadores de l’amiant, especialment respecte a les obres de retirada d’amiant al Palau de Justícia de Barcelona. La xerrada serà al Col•lectiu Ronda, al Carrer Trafalgar 50 de Barcelona.

L’acte s’iniciarà amb el passi del vídeo “Junts contra l’Amiant” sobre els afectats de l’empresa Rocalla SA de Castelldefels.
Posteriorment es portarà a terme un col•loqui de denúncia sobre la situació de les obres de desamiantat al Palau de Justícia, amb intervencions de Raquel Sorin, treballadora d’aquest centre i afiliada a CGT, el Secretari de Salut Laboral de CGT de Catalunya Àlex Tisminetzky i Miguel Arenas, advocat del Col•lectiu Ronda.

Amb aquest acte des de la Secció Sindical de CGT de Justícia de Barcelona volem denunciar que les obres de retirada d’amiant al Palau de Justícia de Barcelona no compleixen els protocols legals, posant en risc la integritat física dels i les treballadores i de totes les persones que puguin accedir a aquests espais.

Aquesta actuació, encara més greu provinent d’una administració com el Departament de Justícia de la Generalitat, ha estat denunciada a la Inspecció de Treball, que ha requerit reiteradament el compliment de la normativa en matèria de retirada d’amiant.
Us animem a venir a aquest passi de vídeo i posterior xerrada.
Per la nostra salut! No ens faran callar!

Secció Sindical de CGT de Justícia de Barcelona
Barcelona,18 de Febrer de 2015

Més informació:

- TWITTER CGT JUSTÍCIA BCN

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid