FNAC El Triangle BCN sanciona a 2 delegats de CGT per denunciar a Inspecció de Treball la presència de ratolins a instal·lacions de l'FNAC - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

FNAC El Triangle BCN sanciona a 2 delegats de CGT per denunciar a Inspecció de Treball la presència de ratolins a instal·lacions de l’FNAC
Comunicat CGT FNAC
dimecres 22 d'octubre de 2014 / Acció Sindical / Visites: 2635
Menéame

FNAC-El Triangle ha sancionat dos delegats de CGT per absentar-se del seu lloc de treball el matí del passat divendres 17 d’octubre i poder dirigir-se a l’Agència de Protecció de la Salut i a la Inspecció de Treball per denunciar que hi ha ratolins a la zona d’accés a la cuina de la Cafeteria Farggi, situada dins de les instal·lacions de Fnac.

En la sanció, la Direcció de Fnac-El Triangle argumenta que no hi ha cap causa que justifiqui l’abandonament del lloc de treball i, conseqüentment, sanciona, tot i estar assabentada de que els dos delegats, en la seva qualitat de membres del Comitè d’Empresa estaven, en tot cas, exercint les funcions que consideraven pertinents per tal de protegir la salut de treballadors i clients.

Tot i que companyes de la zona afectada van informar als delegats denunciants, el mateix matí en el que s’interposaren les denúncies, que feia dies que s’advertia la presència de ratolins en aquesta zona, Fnac mai va reunir el Comitè de Seguretat i Salut (òrgan en el que la CGT també hi està representada), per tal de donar el degut trasllat als delegats de prevenció.

L’única gestió realitzada per l’Empresa amb els Representants Legals dels Treballadors ha estat la de sancionar els dos delegats denunciants, tot considerant que acudir a l’Administració per exposar amb caràcter urgent un potencial problema de salut sanitària, no és una causa que justifiqui l’abandonament del lloc de treball.

S’adjunten les sancions i les denúncies a l’Agència de Protecció de la Salut i a Inspecció de Treball, amb les seves respectives hores de registre, que òbviament es corresponen amb el dia i l’espai de temps assenyalat per Fnac en les sancions i en el que els dos delegats no estaven presents als seus llocs de treball.

CGT FNAC El TRIANGLE BCN

Denúncia a atenció alimentària a l’Fnac Bcn per alarma per presència de ratolins:

Denuncia a inspecció de treball de CGT Fnac per rates a instal.lacions de l’Fnac el Triangle Bcn:

Més informació:

- TWITTER CGT FNAC EL Triangle

- PÀGINA FACEBOOK CGT FNAC EL TRIANGLE

FERRAN MOLTÓ. CGT FNAC Triangle Tel. 676 348 384

CARLOS MORALES. CGT-FNAC TRIANGLE. Tel. 654 710 119

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid