Cas EXPERT, presó per defensar llocs de treball? - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Cas EXPERT, presó per defensar llocs de treball?
dilluns 2 de juny de 2014 / Notícies / Visites: 535
Menéame

A TOTA L’ORGANITZACIÓ:

Salutacions companyes i companys, des de les Federacions Intercomarcals i Comarcals Garraf/AltPenedès i del Baix Penedès, us informem de l’últim cas repressiu en el qual es veuen embolicats 6 treballadores de les nostres comarques.

Els companys Pedro Duque i Juan Antonio Soler, juntament amb 4 extreballadores de l’empresa Expert Polymere de L’Arboç, han d’afrontar un procés judicial fruit d’una càrrega policial sens dubte desmesurada, durant el conflicte l’any 2004 pel tancament de l’esmentada fàbrica. La Guàrdia Civil va entrar en el recinte de la fàbrica i va carregar de forma injustificada contra l’assemblea/concentració que s’estava duent a terme, ferint a diverses treballadores entre elles 5 dels 6 imputats i detenint al company Pedro Duque, en el que denominem CAS EXPERT.

La instrucció d’aquest cas va començar l’any 2004 i 10 anys després no ha prescrit, per sofrir el procés diverses paralitzacions, els companys i companyes imputades s’enfronten a peticions de penes de 3 anys i 3 mesos de presó per 5 d’ells, per 4 anys i 6 mesos de presó per al company Pedro Duque.

Amb la fi de donar resposta a aquesta mostra de repressió com a organització, CGT ha de reaccionar de forma unitària, apel·lant als principis de solidaritat i suport mutu que promulguem i que tant ens separen d’un altre tipus d’organitzacions sindicals. És per això que sent conscients de la idiosincràsia de cadascun dels diferents ens; seccions sindicals, sindicats, Territorials, Federacions de ram/sector etc… que conformem aquesta grandiosa Confederació, fem una crida a que facin el possible per col·laborar en la causa i per a això facilitem un nº de compte solidari: IBAN: ES77 2013 3059 41 0210121861 , per sufragar les despeses del procés judicial i de la campanya en general.

Seguirem informant sobre les accions de la campanya.

SI ENS TOQUEN A UNA, ENS TOQUEN A TOTES!!!

Rebeu una salutació llibertària

Salut i encert

Més informació:

- TWITTER CGT BAIX PENEDÈS

- FACEBOOK CGT GARRAF / ALT PENEDÈS

- FACEBOOK CGT BAIX PENEDÈS

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Demanda judicial de vulneració de drets fonamentals contra CINGLES BUS ( SAGALÉS )
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  4. Formulari d’afiliació (beta)
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Contra la repressió i els nous muntatges policials, llibertat detingudes
  7. Per la reconstrucció del forn i la continuïtat de l’ocupació al Baix Penedès
  8. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  9. La CGT a Parcs i Jardins sobre l’accident al Parc de la Ciutadella
  10. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid